Klaipėdos meras paviešino neįprastą gelbėjimo operaciją jūroje

53176211_10214034874645292_574715002716422144_nSekmadienio popietę Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas savo facebook paskyroje išplatino neįprastą pranešimą. Pasirodo tą dieną Klaipėdoje Melnragės paplūdimyje vyko žmonių gelbėjimo operacija. Neįprastu jūros grožiu pasigrožėti atvykusioms dviems moterims su vaikais sekmadienis galėjo baigtis tragiškai. Smalsumo vedamos ir nusifotografuoti panorusios moteriškės ledo sangrūdomis nuėjo tolyn į jūrą. Po kelių minučių takas, kuris vedė nuo lyties link jūros tiesiog prasmego ir moterys su vaikais liko ant plūduriuojančios ledo salos. Laimei šalia buvo neabejingų žmonių, kurie savo ryžto dėka padėjo atsidūrusiems nelaimėje.Vyrai lipo į ledinį vandenį ir susikibę rankomis išgelbėjo ant  plūduriuojančios lyties atsidūrusius smalsuoliu. 52609145_10214034873365260_5866259340117147648_nV.Grubliauskas savo paskyroje parašė taip:

Ir dar viena gelbėjimo operacija Klaipėdoje, šį kartą Melnragėje, prie Molo. Noriu labai pasidžiaugti vyrų drąsa ir ryžtingumu, kurie šiandien prie Melnragės Molo iš ledinio vandens ištraukė dvi moteris ir du vaikus, kurie norėdami nusifotografuoti užlipo ant ledų sąnašos ir jai staiga susmegus, atsidūrė ošiančios jūros vandenyje. Šalia buvę vyrai sudarė grandinėlę ir visus nelaimėlius ištraukė. Viskas baigėsi laimingai, dėkui Dievui ir…drąsuoliams, buvusiems šalia. Nepamirškite, kad TOKIE BANDYMAI ITIN PAVOJINGI ir net dėl nuostabaus jūros ir ledų sangrūdų grožio nei akimirkai nepraraskite sveiko proto ir nuovokos!!! Kitą kartą tai gali pasibaigti nepalyginamai skaudžiau, o gal net ir tragedija.
Viskas vyko šiandien, apie 15 val., o praeiviai vyrai sušokę į vandenį ištraukė vaikus, po to moteris. Kiek sužinojau iš Greitosios Medicininės pagalbos tarnybos vadovo, niekas į medikus Melnragėje nesikreipė, o ar kas kreipėsi vėliau, dar pasitikslinsiu.
P.S. Ryte, kuomet kviečiau atvykti į Melnragę ir pasimėgauti tuo neeiliniu grožiu, kviečiau PRIE JŪROS, o ne Į JŪRĄ!!!
Būkite dėmesingi ir labai labai atsargūs!!!
P.S. 2. Kviečiu visus pasidalinti šia informacija kiek įmanomai plačiau, kad surasti tuos drąsius vyrus ir jiems padėkoti – jie tikrai to verti. O jei jie mato šį įrašą, kviečiu parašyti man į messenger’į, susitarsime kur ir kada susitikti. Ačiū.

meslaisvi.lt