Pasieniečių žvalgė jau priversta slapstytis

Prokuratūra nusprendė ištirti Pagėgių merui, Virginijui Komskiui, iššūkį metusios Birutės Minevičienės psichikos sveikatą. Su tuo nesutinkančiai moteriai grasinama prievarta. Praėjusį penktadienį 63 metų B. Miniavičienei paskambino policininkė ir liepė rugsėjo 4 d. atvažiuoti į Tauragės rajono komisariatą dėl psichinės ekspertizės atlikimo.

Visą straipsnį galite perskaityti čia: Birutė Miniavičienė

O šioje vaizdo medžiagoje galite pamatyti, nuo ko viskas prasidėjo, kodėl Birutė užsitraukė Pagėgių klano rūstybę. Čia atskleidžiama, kaip vyksta bet kokio lygio rinkimai Pagėgiuose.

 

Mus nustebino skambučiai į mūsų redakcija. Žmonės teiraujasi, kaip būtų galima padėti šiai drąsiai moteriai.  Šiuo metu Birutei labiausiai reikia piniginių lėšų, tam, kad galėtų apsimokėti advokato paslaugas. Ačiū visiems kas pagelbėjote ir įdedame B.Miniavičienės  sąskaitos nr. , į kurią visi norintys galės pervesti paramos lėšas. Žmonės nebūkime abejingi, nepalikime vienas kito nelaimėje. , kiekvieną iš mūsų gali ištikti panašios bėdos. Mūsų valdžia peržengė visas padorumo ribas, todėl kiekvienas, gyvenantis Pagėgiuose gali atsidurti šioje mėsmalėje.

Birutės Miniavičienės atsiskaitomoji sąskaita  LT905012800010028961

meslaisvi.lt