Ką atsakys Pagėgių sav. turto valdymo skyrius?

Už šį smėlį Pagėgių savivaldybė turėtų gauti nemažai pinigų.

Pirmadienį, rugsėjo 3 d., Informacijos analizės asociacijos prezidentas, Donatas Jančaras, Pagėgių savivaldybės administracijos, turto valdymo skyriui, įteikė raštą. Asociacijos nariai nori , kad turto valdymo skyriaus vadovė, Laimutė Šegždienė atsakytų į kai kuriuos klausimus. Šį prašymą viešiname mūsų svetainėje:

Gerb. Laimute Šegždiene, mūsų žiniomis, UAB „Meliovesta“ naudoja Pagėgių savivaldybei priklausantį turtą, smėlio karjerą, esantį savivaldybės teritorijoje, netoli upės Nemunas. Šis gamtos išteklius yra naudojamas Pagėgių miesto viešųjų erdvių tvarkymo darbams. Riamiantis auksčiau išdėstytais teiginiais, mūsų asociacija nori žinoti:

1.Koks smėlio karjero kiekis yra užpajamuotas Pagegių savivaldybės, Turto valdymo skyriuje?

2.Norėtumėm gauti sutarties kopiją, tarp Pagėgių savivaldybės ir UAB „Meliovesta“ apie smėlio pirkimą-pardavimą.

3.Kas savaitgaliais kontroliuoja smėlio nukasimo iš pylimo kiekius, kuomet Savivaldybės darbuotojams yra išeiginės?

4.Koks smėlio kiekis buvo parduotas ir kiek lėšų buvo surinkta į Pagėgių savivaldybės biudžetą?

 

Į visus šiuos klausimus norėtumėm gauti atsakymus penkių darbo dienų bėgyje, kitaip būsime priversti kreiptis į teisėsaugos instancijas, dėl savivaldybės turto grobstymo.

 

Pasak Donato, jei tai yra savivaldybės turtas, tai už jį mūsų biudžetas turėtų gauti nemažus pinigus, kuriuos administracija galėtų skirti pavyzdžiui mokytojų, miestą tvarkančių valytojų ar darželių auklėtojų darbuotojų atlyginimų padidinimui.

Gavę atsakymą iš turto valdymo skyriaus, būtinai informuosime svetainės lankytojus.

meslaisvi.lt