Pagėgių „tvarkiečių” gretose, sparčiai mažėja sugebančių savarankiškai mąstyti

 

Šalia S.Jašinskienės, A.Truškauskienė atrodė kaip prasikaltusi mergaitė

Stebint  paskutinį Pagėgių savivaldybės tarybos posėdį, pastebėjome, kad Lietuvos emigracijos problemos palietė ir Pagėgių „tvarkiečių” gretas. Kai kurie savivaldybės tarnautojai, be pagalbos nesugebėjo atsakyti net į elementarius  klausimus. Matyt, nujausdamas tai, Pagėgių meras V.Komskis pradeda elgtis šiek tiek kultūringiau ir su opozicijos nariais. Šiame posėdyje virė diskusijos dėl Savivaldybės perkamo laivo, Kultūros centro administratoriaus atlyginimo dydžio, buvo tvirtinamas savivaldybės biudžetas.

Dėl laiko stokos, pagegiailaisvi negalėjo stebėti antros tarybos posėdžio dalies, kurioje buvo patvirtintas dar kelerių vėjo jėgainių statybų planas.

Lumpėnų bendruomenės „Lumpėnų strazdas”nariai buvo apskundę Klaipėdos apygardos teismui, prieš tai priimtų tarybos sprendimų, dėl vėjo jėgainių statybų Lumpėnų seniūnijoje.

Pagėgiailaisvi turi žinių, kad Lumpėnų bendruomenė „Lumpėnų strazdas”  gavo atsakymą iš Klaipėdos apygardos teismo. Teismas  informavo, jog dėl jų skundo, apie vėjo jėgainių statybų uždraudimą arti gyvenamųjų namų Lumpėnų seniūnijoje, yra priimtas sprendimas bylą nagrinėti iš esmės. To pasekoje laikinai, kol vyks teismo procedūros, vėjo jėgainių statybą minėtose teritorijose, turėtų būti pristabdyta.

Na o paskutinio tarybos posėdžio fragmentus, galite peržiūrėti žemiau. Nepagailėkite laiko ir pamatysite, kokio lygio savivaldybės tarnautojai, dirba mūsų savivaldybėje.

 

pagegiailaisvi.info