Atvira korupcijos forma sergantys politikai nebepagydomi. Ką su jais daryti?

facebook.com nuotrauka

facebook.com nuotrauka

Visai prieš kelias dienas Lietuvos Seimo vicepirmininkas Kęstas Komskis savo socialinio tinklo paskyroje parašė, kad lankėsi Santariškių klinikose  pas sergančius užkrečiama atviros tuberkuliozės forma ligonius. Seimo narys įsitikinęs, kad tokius ligonius reikia gydyti priverstinai. Tokia jo nuomonė tikrai sveikintina. Meslaisvi tinklapyje dažniausiai rašome apie Pagėgių savivaldybės politines peripetijas, taip pat ir apie išrinktą mūsų krašte Seimo narį Kęstą Komskį. Toks politiko pavyzdys  užkrečiamas. Nors politinių sprendimų meslaisvi  kol kas įtakoti negali, tačiau mūsų komanda taip pat nusprendė kai ką priverstinai pagydyti. Imsimės vienintelių ligonių, kuriems mes galime padėti, tai susirgusių atvira korupcijos forma politikų. Jau daugelį metų viešiname tokių politikų ligos padarinius, tačiau pastarieji pasveikti nenori, todėl teks juos gydyti priverstinai.

Atvira korupcijos forma sergančių politikų gydytojas

Atvira korupcijos forma sergančių politikų gydytojas meslaisvi.lt nuotrauka

Žinome, kad tai sunkus ir alinantis darbas, tačiau jeigu to nedarysime, šia klastinga ir daug nuostolių Lietuvai atnešančia liga gali užsikrėsti visi mūsų politikai ir ne tik.

Kviečiame visus norinčius savanoriauti ir prisidėti prie šios pavojingos epidemijos mažinimo, nu taip panašiai , kaip kad duodate nemokamai kraują.:)

meslaisvi.lt