Prie prekybos centro privatizuota aikštelė Pagėgiuose jos savininkams pradeda nešti dividendus

Į Pagėgius atvažiavęs cirkas prisiglaudė jau privačioje automobilių aikštelėje

Į Pagėgius atvažiavęs cirkas prisiglaudė jau privačioje automobilių aikštelėje

Donatas Jančaras

Visai neseniai  Pagėgių miesto centre prie prekybos centro „Norfa” esanti automobilių stovėjimo aikštelė buvo privatizuota. Jos savininkais tapo UAB „Rembuta”, kurios direktorius šiuo metu yra lyg Kęstutis Komskis. Sakau lyg, nes šios įmonės vadovai ir akcininkai dėl žinomų ne tik jiems vieniems priežasčių nuolatos kaitaliojasi. Bet čia ne apie aikštelės  savininkus rašysiu, o apie tai, ko neteko Pagėgių miesto biudžetas atiduodamas strategiškai patrauklioje vietoje esančią aikštelę į privačias rankas.

Kiekvieną mėnesį už šios aikštelės nuoma prekybos centras „Norfa” greičiausiai pakloja ‘Rembutai” apvalią sumelę, kuri galėtų atitekti savivaldybės biudžetui. Maža to, visi iki šiol į Pagėgius atvykdavę Cirkai apsistodavo pradinės mokyklos stadione, tačiau šį kartą kažkodėl artistai įsikūrė aikštelėje prie „Norfos” . Ar kas nors galėtų patikėti, kad UAB „Rembuta” direktorius Kęstutis Komskis leido klounams palapinę pasistatyti nemokamai?

Žinau, kad kai kas pasakys, kad aš kabinėjuosi prie smulkmenų, tačiau tokių smulkmenų yra daug, iš kurių ir susideda vienas mums visiems svarbus dalykas- tai savivaldybės biudžetas. Jo formavimas daug metų yra apleistas, vietoje to, kai kurie veikėjai susikūrė savo biudžetą, iš kurio pamaitina ir savo ištikimiausius „šunis”.

meslaisvi.lt