Politinės kampanijos dalyvis LR Prezidento rinkimuose E.Vaitkus: Lietuvos konstitucija pasidarė žemesnės galios dokumentas nei Briuselio nurodymai(video)

Nenumaldomai artėja 2024 m. gegužės 12 d. vyksiantys Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimai. Šioje politinėje kampanijoje jau užsiregistravę septyni savarankiški dalyviai. Vienas iš jų yra profesorius Eduardas Vaitkus . Šioje portalo meslaisvi.lt iniciatyva organizuotoje diskusijoje ir pakalbinome pastarąjį. Reportažą galima vertinti kaip politinę reklamą, tačiau už ją nebuvo sumokėta, nebuvo pažadėta jokių paslaugų. Diskusija vykdyta visuomeninės organizacijos Informacijos analizės asociacija iniciatyva, visuomeniniais pagrindai, siekiant išsiaiškinti prezidentinės politinės kampanijos dalyvių pažiūras į padėtį Lietuvoje.

Reportaže su E,Vaitkumi buvo aptarta ar dar galioja Lietuvoje pagrindinis įstatymas, konstitucija, kaip dirba Lietuvoje veikiančios masinės informavimo priemonės, kalbėjomės apie E.Vaitkaus darbą būnant sveikatos apsaugos ministro patarėju ir kitokias Lietuvos žmonėms svarbias temas. Diskusiją žiūrėkite žemiau:

meslaisvi.lt