Susisiekimo ministerijos darbuotojai į darbą prisivedė šunų

Rugpjūčio 14d. Susisiekimo ministerija socialinio tinklo paskyroje Facebook išplatino pranešimą, kad jų ministerijos darbuotojams tą dieną buvo suteikta galimybė į darbo vietą atsivesti savo augintinius. Akivaizdu, kad panašių akcijų ministerijoje būtą ir daugiau. Ministerijos Facebook paskyros administratoriai pagrąžindami savo žitutę įvairiais piešinukais rašo:

Kartais ministerijos koridoriais vaikšto ir mylimiausi keturkojai 🐶🐕, atvykstantys kartu su savo šeimininkais 🚶‍♀️🚶‍♂️. Augintiniai sukelia ne tik šypsenas visų kolegų veiduose 🤩, tačiau net ir labiausiai užsiėmę randa minutėlę paglostyti keturkojus ir pasisemti geros energijos 😍
Susisiekimo ministerija atvira darbuotojų augintiniams!

Kaip vyksta darbas ministerijoje tokiomis sąlygomis kol kas nėra aišku,kaip ir neaišku, kaip į tai reaguoja kiti ministerijos darbuotojai, kurie nenori glostyti svetimų ministerijoje vaikščiojančių keturkojų. Kaip ir pagal kokias taisykles apskaičiuojamas darbuotojams atsivedusiems gyvūnus į darbo vietą darbo užmokestis taip pat neaišku, kaip ir neaišku, kur gyvūnai tą dieną atliko gamtinius reikalus. Meslaisvi redakciją su šiais ir kitais klausimais kreipėsi į susisiekimo ministeriją. Atsakymus paviešinsime.

meslaisvi.lt