Seimo pirmininkas susitikime su gyventojais apie girtą Siaurusevičių ir naglą Jakilaitį

Pranskietis

V.Pranckietis atviravo apie kai kuriuos žurnalistus

Gegužės 7 d. Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis lankėsi Kauno rajone, Batniavos seniūnijoje. Viena iš įdomesnių temų, kuria su susirinkusiais aptarė Seimo pirmininkas, buvo žiniasklaidos darbo ypatumai Lietuvoje. V.Pranckietis pasakojo, kad viename iš susitikimų su buvusiuoju generaliniu direktoriumi Siaurusevičiumi pajautė tyčiojimąsi iš savęs.

„Šis asmuo mano galvą tikrai buvo apsvaigęs nuo alkoholio, tačiau jo girtumo nusprendėme netikrinti, vis tiek  naujieji LRT generalinio direktoriaus rinkimai turėjo netrukus įvykti“- kalbėjo V.Pranckietis

Seimo pirmininkas taip pat kalbėjo apie tai į kurias laidas eina, o į kurias niekada neis.

„Pas Jakilaitį aš tikrai neisiu, nes jis turi savo UAB, o aš jo uab-ui pinigų neuždirbinėsiu“-šmaikštavo V.Pranckietis. Be to Seimo pirmininkas pacitavo kažkada jam E.Jakilaičio pasakytus žodžius.“Tu esi politinis nulis“, taip išsireiškė save vadinantis žurnalistu E.Jakilaitis po rinkimų žmonių pasitikėjimą pelniusiam V.Pranckiečiui. Kažkada tituluojamu geriausiu Lietuvos žurnalistu E.Jakilaičio karjera V.Pranckiečio nuomone eina į pakalnę, tą tvirtina ir komentarai internetiniuose portaluose, kurių didžioji dalis atsiliepia neigiamai apie garsiausią žurnalistą.

Susitikime taip pat buvo užsiminta apie buvusį A.Kubiliaus atstovą spaudai Ridą Jasiulionį, kuris, pasak V.Pranckiečio dabar jau dirbdamas radijuje niekaip negali pamiršti buvusių savo pareigų.

Dar daugiau V.Pranckiečio minčių apie žiniasklaidą žiūrėkite video-medžiagoje

meslaisvi.lt