LRT paskelbė konkursą robotizuotų kamerų vežimėlių priežiūrai vykdyti

Robotizuotos kamerosVos prieš keletą dienų skelbėme Seimo narės A.Maldeikienės spaudos konferencijoje paviešintus duomenis apie LRT pirkimus susijusius su  robotizuotų kamerų vežimėlių pirkimu. Tokias prekes 2016 metais Nacionaliniam radijui ir televizijai pardavė UAB „Televizijos ryšių sistemos“ Ir štai praėjus nuo šio sandorio vos daugiau nei metams VŠĮ Nacionalinis radijas ir televizija skelbia naują pirkimą. Š.m. Vasario 2 d. LRT paskelbė konkursą greičiausiai tų pačių robotizuotų kamerų vežimėlių priežiūrai ir tvarkymo paslaugoms įsigyti.

Konkurse dalyvauti tikrai galės ne daug kas. Sąlygose nurodyta, kad paslaugų tiekėjas, jei nėra gamintojas, turi būti oficialus Techninėje specifikacijoje nurodytos įrangos gamintojo atstovas, įgaliotas parduoti, diegti ir prižiūrėti įrangą. Akivaizdu, kad UAB ” Televizijos ryšių sistemos” pardavusi tokius vežimėlius LRT yra viena iš nedaugelio, o gal ir vienintelė gamintojo įgaliotų atstovų parduoti, diegti ir prižiūrėti įrangą.

Laimėjęs konkursą dalyvis su LRT sutartį sudarys metams laiko.  Iki 2019 metų vasario 15 d.:

  • Tiekėjas turi užtikrinti galimybę gedimų ir problemų registravimą atlikti telefonu ir elektroniniu paštu.
  • Tiekėjas paslaugą turi teikti ne trumpiau kaip 08:00-18:00(GMT) valandomis – darbo dienomis principu.
  • Tiekėjas turi atlikti problemų registravimą, jų sprendimą savo kompetencijos ribose ir esant poreikiui eskalavimą įrangos gamintojui.
  • Tiekėjas problemas turi registruoti jas klasifikuojant ir paslaugą teikiant ne blogesniu kaip reakcijos laiku po pranešimo apie problemą:
    • reakcijos laikas ne ilgiau kaip 8 val. – problema įtakojanti sistemos visiškam neveikimui;
    • reakcijos laikas ne ilgiau kaip 24 val. – problema įtakojanti sistemos darbingumą;
    • reakcijos laikas ne vėliau kaip 48 val. – problema neturinti įtakos sistemos darbingumui ir našumui.

meslaisvi.lt