A.Einikio priedas prie algos tris kart didesnis nei savivaldybės parama Pagėgių smulkiajam verslui

EDGARAS kUTURYS

Tarybos narys Edgaras Kuturys kaip ir visa opozicija nepritarė A.Einikio atlyginimo didinimui

Spalio 29 d. Pagėgių savivaldybės Tarybos posėdyje kaip ir buvo tikėtasi savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojui buvo padidintas priedas prie atlyginimo. Jis iš viso sudaro 50% pareiginės algos, o tai yra apie 560 eur per mėnesį. Per metus vien tik priedų Alvydui Einikiui bus išmokėta beveik 7000 eur, o tai daugiau nei tris kartus  savivaldybės biudžete numatyta 2016 metais skirti smulkiajam ir vidutiniajam verslui paremti.

„Keista matyti tokias proporcijas, kuomet mūsų valdžia  smulkiesiems verslininkas skiria „lašą jūroje”, o savo lojalius partiečius ir toliau maitina privilegijomis”,- sako Tarybos narys , opozicijos lyderis Edgaras Kuturys. Šis priedas A.Einikiui skirtas už įprastą darbo krūvį viršijančias valandas, tačiau kad padidėtų administracijos direktoriaus  krūvis dirbant po darbo valandų E.Kuturys labai abejoja. „Juk jis iki šiol gavo 30% priedą, to manau tikrai būtų pakakę šiam savivaldybės administracijos darbuotojui už viršvalandžius”- tęsė opozicijos lyderis. „Jis tikrai daugiau nedirbs, nei dirbo iki šiol”- buvo tikras Edgaras Kuturys.

Šias tarybos nario abejones galėjo išsklaidyti pats administracijos direktorės pavaduotojas, tačiau to daryti nepanoro.

Telefonu pasiteiravus A.Einikio, kokį jis tą krūvį „neša”po įprastų darbo valandų administracijos direktorės pavaduotojas sakė, kad į šitą klausimą neatsakinės.  Akivaizdu, kad žmogus persidirbo, net kalbėti neįstengia.

meslaisvi.lt