Lietuvoje moterys poruojamos su šunimis – kas čia per nesąmonė?

Gyvenimas su šunimi 1

Reklama kviečia moteris rinktis šunį o ne šunsnukį

Mažai jau tenka sutikti žmonių, kurie nepastebėjo, kad su gyvūnų ir žmonių teisėmis Lietuvoje kažkas ne taip. Vis mažiau yra kreipiamas dėmesys į žmogų ir vis daugiau to dėmesio susilaukia keturkojai. Paskutiniu metu  pasirodo daug straipsnių, laidų ir reklamų apie žmogaus gyvenimą su šunimi. Ir visose šiose agitacijose pastebėjome išskirtinį dalyką,  kažkodėl būtent moterys kviečiamos gyventi arba kitaip sakant  poruotis su šios rūšies gyvūnais.Tas tiesiog siūloma per prievartą. Lietuvos didmiesčių mirgančiuose reklaminiuose stenduose  galima matyti, kaip toks gyvenimo būdas bandomas padaryti madingu. Lietuvoje atsirado daug gyvūnus globojančių organizacijų, kurios gauna didžiulį finansavimą iš užsienio fondų, kad Lietuvoje toks gyvenimo būdas taptų norma.

Gyvenimas su šunimi 2

Reklaminiuose stenduose švytintys iš laimės moterų ir keturkojų atvaizdai.

Šiandien realybė tokia, kad tą nelemtą doktriną remia pasaulio galingieji. Jie ištransliuoja tuos klausimus į medijas, į politines darbotvarkes, ir paprasčiausia pasaulėžiūrinė doktrina, kokių pliuralizmo sąlygomis gali būti begalė, įgauna labai įtakingas pozicijas. Šitaip ji tampa ne tik įtakinga ideologine doktrina, bet ir visuotinai įtvirtinama socialine praktika. O  apie brukamas doktrinas girdėti teko nebent tik kai tai liečia tos pačios žmonių lyties seksualinius santykius, tačiau kad jau senokai Lietuvoje per medija priemones reklamuojamas gyvenimas su keturkoju kol kas švelniai nutylima.

Didžiausi ir mūsų visų mylimiausi portalai, gausiai ir entuziastingai rašo apie žiaurius žmones skriaudžiančius keturkojus . Simptomiška: dažniausiai šlovingųjų portalų steigėjai ir akcininkai – ne mūsų nacionalinio verslo atstovai. Savo krašte jie to nedaro, bet mums, lyg džiunglių čiabuviams prieš 500 metų, paberia pigios informacijos apie gyvenimo būdą, kurį turėtume naudoti. Rašo apie tai ir lietuvių valdomi portalai, tačiau esu giliai įsitikinęs, kad jie už tokius straipsnius dosniai finansuojami.

Kokia trumpai yra genderizmo esmė? Seksualinės perversijos, liaudiškai tariant – iškrypimai, yra transformuojami į vertybę. Jie yra paverčiami kažkokia socialine estetika, pasigėrėjimo aktu, sektinu pavyzdžiu, standartu, etalonu, jie įkyriai eksponuojami ir propaguojami viešojoje erdvėje. Tiems, kurie tuo nesižavi, dėl to nedžiūgauja, bando viešai nepritarti, yra klijuojamos įvairios etiketės. Tie, kurie išdrįsta tuos dalykus viešai kritikuoti, patys tampa įtariamaisiais ir nuteistaisiais.

Tos pačios reklamos kybo metų metais

Tos pačios reklamos kybo metų metais

 Noriu paklausti, kur mes einame? Kas bus? Galiu pasakyti, kas bus: genderistai, visokie Šiaurės šalių fondai, stebėjimo institutai  apmokės dar 1000 tokių straipsnių, laidų, ir jeigu kas nors po kokių šešerių metų emocingiau, aštriau pasisakys prieš seksą su gyvūnu, turės baudžiamąjį teistumą.
Beje, lytinis potraukis gyvūnams vadinamas zoofilija. Ar pamenate, kuomet atsirado Lietuvoje populiarioji radijo laidų vedėja „Skaiva”. Netrukus ji pradėjo viešai deklaruoti neapsakomą meilė taksų veislės šunims. Ši moteris noriai pozuoja fotografams, kuomet  augintiniai godžiai laižo liežuviu jos lūpas.
Perskaitęs šį straipsnį dažnas gyvūnų laikytojas greičiausiai mane pasmerks, tokiems aš siūlau paanalizuoti įvairių televizijų kasdienines žinių laidas. Galiu patikinti, kad beveik kiekvieną dieną yra parodomi reportažai apie nedorėlius žmones kažkaip nuskriaudusius vieną ar kitą keturkojį.  Žiūrėdami  populiariuosius TV ar vartant interneto portalus primename vieną svarbų momentą, kad šiandieninės medija priemonės paskirtis ne informuoti apie įvykius, bet formuoti žmonių nuomonę. Ir tai kažkam labai naudinga, bet tik ne lietuviams.

meslaisvi.lt

Skaiva su taksu

Radijo laidų vedėja su Taksų veislės šunimis nuolat pozuoja fotografams. alfa.lt nuotrauka