Pagėgių „tvarkiečiai” po 13 metų valdymo: šiuo metu esame apgailėtini, tačiau padėtis tuoj tuoj pasitaisys(video)

Virginijus Komskiui Gėda

Pagėgių meno ir sporto mokyklą „tvarkiečių” valdžia pamiršo

2016 metais Pagėgių meno ir Sporto mokykla mini 15 metų gyvavimo sukaktį. Balandžio 22 d. Pagėgių Kultūros centre įvyks mokyklos gimtadienio koncertas. Panašų metų skaičių savivaldybę valdo  Komskių šeimos politikai, kurie skirtingais laikotarpiais atstovavo įvairias partijas, o nuo 2007 metų rimtai įsiliejo į partijos Tvarka ir Teisingumas narių gretas. Nuo 2003 iki 2008 metų Savivaldybės meru buvo Kęstas Komskis, vėliau šias pareigas perėmė jo brolis Virginijus. Pastarasis mero kėdėje sėdi iki šiol. Jau trylika metų šie politikai turi didelę įtaką Pagėgių savivaldybės gyvenime. Tačiau gerų santykių su panašią gyvavimo sukaktį mininčia Pagėgių   meno ir sporto mokykla atrodo šiems politikams sukurti nepavyko. Tą pripažino ir dabartinis Pagėgių meras V.Komskis paskutiniame Tarybos posėdyje, kuomet sulaukė kritikos, kad meno ir sporto mokykloje iki šiol nėra praustuvo, kuriame moksleiviai galėtų nusiprausti rankas.

Tikrai taip, šiandien mes esame apgailėtinoje padėtyje, tačiau per artėjančius dvejus- trejus metus numatytas projektas, kuriuo metu bus perkamas inventorius šiai mokyklai„- į kritiką atsakė V.Komskis

Po mero pasisakymo Tarybos posėdžių salėje Meno ir Sporto mokyklos vadovė kai kuriems tarybos nariams pašnibždėjo, kad pavargę laukti valdžios malonės praustuvę  mokykla nusprendė įsirengti savo lėšomis ir tą jau padarė.

Tame pačiame posėdyje valdantieji pritarė sprendimui suteikti 27 tūkst. EUR Pagėgių Katalikų bažnyčiai, jos pastato pagrindinio įėjimo laiptams įrengti.