Pagėgių meras padėkojo iniciatyviems krašto žmonėms už savivaldybės autentiškumo atskleidimą

Kmskio ataskaita

V.Komskis džiaugiasi savo darbo rezultatais

Oficiali Pagėgių savivaldybės svetainė pagegiai.lt prieš pat Naujuosius metus išplatino mero, Virginijaus Komskio pareiškimą.  Žodyje gyventojams Pagėgių vedlys neapsakomai džiaugiasi dar vienais puikiai sudėtais metais, dėkojo žmonėms už nesuskaičiuojamus kasdienius darbus auginant Pagėgių savivaldybę. Čia jis turbūt labiausiai turėjo mintyje savo giminaičius, kurie paskutiniu metu labai paaugino savivaldybę Būbliškės kaime ir  smarkiai užaugusių vėjo jėgainių savivaldybėje skaičių.Nepamiršo meras ir visuomenininkų. Šie gavo padėkos žodį už krašto autentiškumo atskleidimą. Labai viliamės, kad jo mintyse buvo ir meslaisvi redakcija, kuri iš paskutiniųju stengiasi atskleisti tą autentiškumą.

Mero šiltu žodžiu galėjo pasidžiaugti ir  jo brolis Seimo narys  Kęstas Komskis, kuris pasak V.Komskio,  šioje savivaldybėje daro reikšmingus darbus.

Meras rado vietos ir apmaudui, jį labiausiai liūdina vaikų mažėjimas savivaldybėje, o juk taip jo vadovaujama valdžia stengiasi. Įrengė erdvesnį darželį, daugia-funkcinį centrą Šilgaliuse, vaikų globos namus perkėlė į patogesnę vietą. Tačiau šį apmaudą dengia kita gera žinia. Pasirodo savivaldybėje sparčiai didėja turistų. Jie tiesiog plūsta paplaukioti valdžios nupirktu laivu „Skalva”.

Pabaigoje meras kviečia visus nenustoti ir toliau  kurti, būti atidiems ir dėmesingiems vienas kitam. Tą merui juk tikrai galime visi pažadėti.

meslaisvi.lt