Pagėgių savivaldybės administracijos Turto skyrius pats kompetingiausias skyrius pasaulyje

Pagėgių sav. administracijos direktorė D.Budvydienė turės palaiminti Turto skyriaus vedėją.

Pagėgių sav. KONTOROS direktorė D.Budvydienė turės palaiminti Turto skyriaus vedėją.

Lapkričio 9d. Informacijos analizės asociaciją gavo į prieš savaitę Pagėgių savivaldybės administracijos Turto skyriui pateiktą užklausą. Visuomenininkai norėjo išsiaiškinti , nuo kada Pagėgių seniūnijos darbuotoja L.Lauciutė sudarė nuomos sutartį su savivaldybe dėl savivaldybės buto nuomos ir kokią sumą ši socialinė darbuotoja mokėjo už šio buto nuomą. Pagėgių savivaldybės Turto valdymo skyriaus vedėja Laimutė Šegždienė praėjus savaitei atsiuntė atsakymą, kurį galėtume įtraukti į Gineso rekordų knygą. Skyriui prireikė net septynių dienų, kad parašytų tokį atsakymą:

„Laba diena, informuojame, kad Turto valdymo skyrius yra Pagėgių savivaldybės administracijos padalinys, todėl visi laiškai turi būti adresuojami Pagėgių savivaldybės administracijos direktoriui. Direktorius atitinkamai vizuoja. Visi gauti laiškai turi būti registruojami kontoroje. Prašome laiškus su paklausimais siųsti administracijos direktoriui”.

Gavę tokį  aiškų atsakymą asociacijos nariai lapkričio 10d. nusprendė tą patį laišką- paklausimą nunešti į KONTORĄ, kaip rašo L.Šegždienė ir asmeniškai įteikti šios kontoros direktorei.

Meslaisvi redakcija dėkinga Turto valdymo skyriui už bendradarbiavimą ir ta proga galime pasakyti:”Šlovė Pagėgių savivaldybės Turto valdymo skyriui- pačiam kompetingiausiam skyriui pasaulyje”

meslaisvi.lt