Pagėgių savivaldybės administracijoje „užderėjo” dar vienas pavaduotojas

Direktorė sveikina savo pavaduotoją

Direktorė sveikina savo pavaduotoją

Liepos trisdešimtoji diena Pagėgių savivaldybės gyventojui, partijos Tvarka ir teisingumas nariui, Alvydui Einikiui greičiausiai tapo viena iš svarbiausių dienų gyvenime. Alvydas Einikis slaptu balsavimu buvo išrinktas Pagėgių savivaldybės administracijos direktorės pavaduotoju.  Nuo šios dienos kiekvieną mėnesį jo banko sąskaita papilnės patrauklia sumele, kurią jis gaus už darbą savo naujosiose pareigose. Šį darbą jis dirbo ir praėjusios Tarybos kadencijoje, tačiau atlyginimas buvo žymiai mažesnis. Nuo šiol A.Einikis gaus 1860 Eur dydžio darbo užmokestį, priedą prie algos už ištarnautus Valstybei metus, ir 30% priemoką prie pareiginės algos už įprastą darbo krūvį viršijančią veiklą.(Čia kai kokioje nors šventėje nuo scenos pasveikins susirinkusius švęsti). Prieš balsuojant už vienintelę kandidatūrą į šią darbo vietą Tarybos nariai išklausė trumpą A.Einikio kalbą ir uždavė jam keletą klausimų.

„Šioje tribūnoje jau stoviu ne pirmą kartą ir pasisakyti ne bus sunku”- pradėjo savo kalbą A.Einikis.”Gyvenimiška patirtis ir darbas savivaldybės administracijoje leidžia man klausimus pilnumoj išspręsti, nusižengimų lyg tai ne teko padaryti, tęsiu praeitos kadencijos darbus, kaip sėkmingai bendradarbiavome praeitoje kadencijoje taip tikiuosi sutarsime ir šioje” – baigė savo trumpą monologą A.Einikis. Vėliau kandidatas į administracijos direktorės pavaduotojo pareigas atsakė į Tarybos narių klausimus. Apie tai galite pažiūrėti video medžiagoje žemiau.

Tarybos nario Alvydo Einikio kandidatūrą į Pagėgių savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas tarybos įgaliojimų laikui politinio (asmeninio) pasitikėjimo pagrindu teikė Pagėgių meras V.Komskis

meslaisvi.lt