Natkiškių seniūnė: automobilio nežymiu, nes pagaminti lipdukai nesilaiko

P1220009

Iš pasitarimo Pagėgių seniūnijoje išvyksta Natkiškių seniūnė

Gruodžio 5 dieną, 13 val. Pagėgių seniūnijos patalpose susirinko visi Pagėgių savivaldybės seniūnijų seniūnai. Visi seniūnai išskyrus Pagėgių seniūną Dainių Maciukevičių artėjančiuose savivaldos rinkimuose yra partijos Tvarka ir Teisingumas kandidatai į Pagėgių savivaldybės tarybą. Ką valandą laiko svarstė susirinkusieji? Natkiškių seniūnė Vilyta Sirtautienė telefonu sakė, kad tai buvo paprasčiausias darbinis susirinkimas, kuriame seniūnai aptarė naujų metų darbus.

V.Sirtautienė jau ilgą laiką važinėja nepažymėtu Pagėgių savivaldybės administracijos automobiliu „Hyunday”, kuris jai atiteko, kuomet Pagėgių mero pavaduotojui Vytautui Stanišauskui buvo išnuomotas naujas prabangus automobilis Škoda „Superb”. V.Stanišauskas taip priprato važinėtis nežymėtu tarnybiniu automobiliu, kad sėdęs į naują, jo žymėti taip pat neketina. Atrodo, kad tokios įsisenėjusios nerašytos Pagėgių valdininkų tradicijos niekas nedrįsta sulaužyti. Pagėgių mero pavaduotojas V.Stanišauskas, kaip ir keturi Pagėgių savivaldybės seniūnai „tvarkiečių” gretose kandidatuoja į naująją Pagėgių savivaldybės Tarybą.

Natkiškių seniūnė patikino, kad jos automobiliui lipdukai buvo pagaminti, tačiau jie tokie nekokybiški, kad jų neverta buvo kabinti, nes greičiausiai jie būtų pamesti. Seniūnė patikino, kad artimiausiu metu jos automobilis tikrai bus pažymėtas. Įdomu, ar tuo pačiu metu lipdukai atsiras ir ant dviejų naujų Pagėgių savivaldybės administracijos „Škodų”?

Savivaldybių Tarybų įstatymo 51 straipsnis sako, kad Valstybės, savivaldybių pareigūnams ir valstybės tarnautojams draudžiama naudotis tarnybine padėtimi – sudaryti sau ar partijai išskirtines rinkimų agitacijos sąlygas.

meslaisvi.lt