2014 metų V.Komskio pirkinys- automobilis už 57 tūkst.Lt.

Dėmės šalinimas

Kam patinka Pagėgių mero darbai,redakcijoje galite įsigyti reklaminius marškinėlius su jo atvaizdu, kuriame jis merkia akį.

Pagėgių meras Virginijus Komskis šiais metais gavo galimybę važinėtis nauju tarnybiniu automobiliu, kurį jam  nuomoja Pagėgių savivaldybės administracija. Dėl to greičiausiai Pagėgių vadui asmeninio automobilio nereikia, tačiau V.Komskio žmona Laimutė Komskienė nuo vyro atsilikti  nenori. 2014m. vasario mėnesį  privačių interesų deklaracijos duomenimis V.Komskis sudarė sandorį, kurio vertė yra  56 800Lt. Už šią sumą buvo įsigytas naujas automobilis. Netrukus tuo įsitikino ir Pagėgių savivaldybės gyventojai, mero žmona pradėjo važinėti nauja gražia mašina, tačiau žmonių nuomone, toks automobilis, kokį vairuoja L.Komskienė tikrai kainuoja daugiau nei V.Komskio deklaruojamoji suma, kurią jis sumokėjo už automobilį.

Žvilgtelėjus į ankstesnių metų deklaracijas, galime drąsiai teigti, kad dirbti meru su kiekvienais metais V.Komskiui  sekasi vis geriau. Štai 2009 metais jo šeima deklaravo  pirkinį, kurio kaina tik 4645Lt. Tai kažkoks žiedelis, kuris nevertas net dėmesio. Tais pačiais metais V.Komskis  kažką pirko iš valstybės, tačiau deklaracijoje nei pirkinio pavadinimas, nei kainos už pirkinį nenurodyta, tiesiog parašyta, kad pirkimas buvo už sumą, kuri  yra  tarp  5001 – 25 000Lt.  2010m. V.Komskio šeima pirko kelionę už 6016Lt. Kitų metų duomenų nėra.

https://www.lesta.lt/e-parduotuve/ausinimo-skysciai

meslaisvi.lt