Pratęstai Pagėgių miesto šventei dirigavo R.Špečkauskas

VŠĮ Turizmo ir sporto departamento vadovas Remigijus Špečkauskas meslaisvi.lt nuotrauka

Oficiali Pagėgių miesto šventė baigėsi 22.00val.  Pratęsti šventės jos dalyviai rinkosi kas kur. Artimiausiems Pagėgių „imperatoriui” žmonėms, linksmybės buvo numatytos Pagėgių Kultūros centro renginių salėje.

Ten fiestą vesti apsiėmė VŠĮ Pagėgių Sporto ir turizmo departamento direktorius Remigijus Špečkauskas. Už pagėgiškių fizinę parengtį atsakingas politikas uoliai ėmėsi šios veiklos. Su stiklu ir buteliu rankose, jis vaikščiojo nuo vieno, prie kito toliau švęsti šventės atėjusio biudžetinės įstaigos darbuotojo. R.Špečkauskas pasinaudojo proga ir įvertino kai kurių į  salę atvykusių moterų fizinius duomenis. Greičiausiai tvarkiečiui parūpo, ar tiks kuri nors tarnautoja kokiai nors sportiniai rungčiai.

Kuomet salėje pasigirdo Ž.Žvagulio daina „Aš laisvo oro direktorius” ,norinčių šokti akimirksniu padaugėjo. Su kuo tai galėtų būti susiję, spręskite patys.

Telefonu kalbinta Kultūros centro vadovė Svetlana Jašinskienė sakė, kad vaišės buvo numatytos į Pagėgių miesto šventę atvykusiai oficialiai delegacijai. Kokia šios delegacijos sudėtis, S.Jašinskienė nekomentavo.Direktorė pridūrė, kad šventinio stalo gėrybėms supirkti, lėšos buvo skirtos iš Pagėgių savivaldybės biudžeto.

Iki kelintos valandos tęsėsi  biudžetinių įstaigų darbuotojų linksmybės, meslaisvi redakcija duomenų neturi.

Šventinė atributika

Akimirkas iš pratęstos Pagėgių šventės žiūrėkite čia:

meslaisvi.lt