Šilutiškiai ir Pagėgiškiai Seime norėtų matyti naujos kartos politikus

 

Kas pasirūpins ja?

Atlikus Šilutės ir Pagėgių savivaldybių visuomenės nuomonės tyrimus, paaiškėjo, kad būsimajame Seime, žmonės norėtų matyti naujos kartos politikus. Vienas iš jų, tai Donatas Jančaras,  ketinantis kelti savo kandidatūrą vienmandatėje Šilutės-Pagėgių rinkiminėje apylinkėje. Donatas Jančaras yra Jungtinio Demokratinio Judėjimo narys, bei politinės partijos Tautininkų Sąjunga, Pagėgių skyriaus pirmininkas. Paklausėme D.Jančaro, ką jis mano apie šią apklausą.

-Apklausos duomenys nei kiek nenustebino, nes žmonės jau seniai kalba, kad reikalinga naujos kartos politikų karta. Tokios kartos, kurios neauklėjo senieji politikai.

-Tai kaip jūs apibūdintumėte naujos kartos politiką?

-Tai toks politikas, kuris nebūdamas politinėje partijoje sugebėjo įsitraukti į politinius įvikius ir tik po to pasirinkti politinę jėgą, su kuria jis mato, kad galės save realizuoti. Aš pasirinkau Tautininkų Sąjungą. Žinoma, visose partijose yra gabaus jaunimo, tačiau senieji politikos „vilkai” juos apdirba pagal nusistovėjusias tos partijos taisykles, kurios per 22 metus nieko gero Lietuvai neatnešė, tik didžiulę socialinę atskirtį  ir milijardines skolas. Aš manau, kad kiekvienas 25-40 metų politikos naujokas, nebuvęs iki šiol jokioje politinėje partijoje, patrauktų paskui save nemažą dalį rinkėjų.  Aš nesu išskirtinis.

-Ačiū jums už atsakymus.

Apie kokias permainas galvoja Donatas Jančaras, jei būtų išrinktas į seimą, pateiksime artimiausiuose mūsų publikacijose.

 

Visuomenės apklausos tyrimų duomenys

Už ką balsuotumėte 2012m Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose

Šilutės-Pagėgių rinkiminėje apylinkėje Nr.32?

meslaisvi.lt