Dosniausi oficialūs „tvarkiečių” rėmėjai 2011m.

Dėl ko remia partijas

Kadangi  mūsų kraštą jau seniai valdo partija Tvarka ir Teisingumas, tai mes pasidomėjome, kas šią partiją remia ir tikisi iš jos gerų darbų.
Nuo 2012 metų juridiniams  asmenims uždrausta finansuoti politines partijas, todėl pažiūrėkime, kas spėjo dar iki 2012m. pradžios paremti  TT. Vyriausiosios Rinkimų komisijos svetainėje oficialiai skelbiama didžiausia remtina suma “tvarkiečiams” 40 000 lt. Po tokią sumą  skyrė:
1. MG Baltic įmonių grupė, kuriai priklauso televizijos kanalas LNK, TV1, Liuks!, Info TV, žurnalų leidybos įmonė „UPG Baltic” (Nuo… Iki…, Tik Vyrams, A-ZET, OHO kryžiažodžiai, Stuff, Autocar, „Playboy”), „Alfa Media” (portalas www.alfa.lt) ir telekomunikacijų įmonė „Mediafon” (tranzitas ir turinio techninis palaikymas).,
2. Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras, kuris užsiima nemokių,  dažniausiai statybinių įmonių bankroto procedūromis.
3.Verslo konsultavimo įmonė UAB ESMĖ, kurios vadovė Inga Stumbrienė, buvusi Paksaitė.
4. Ryšių su visuomene agentūra UAB OPINIO

Įdomu tai, kad remia tokios priešingos kompanijos kaip verslo konsultavimo ir įmonių bankrtoto administravimo. Ar tai konsultuoja blogai, ar atvirkščiai, konsultuoja taip, kaip geriau bankrutuoti, kad turėtum maksimalų pelną.

Na ir žinoma ryšiai su visuomene , be jų niekur.   Įdomu ar  UAB Opinio rekomendavo K.Komskiui susitikime su moksleiviais „generolu” pasivadinti?

Jei taip, tai prieš rinkimus turėtumėm sulaukti dar daug įdomių, partijos Tvarka ir Teisingumas politikų, viešųjų ryšių „kleksų”.

 

Visą rėmėjų sarašą galite peržiūrėti čia:\”tvarkiečių rėmėjai\”

 

pagegiailaisvi.info