Kas tai?

Kas ne debilas,meskit į mane akmenį

Artėjant seimo rinkimams, masinėse informavimo priemonėse vis labiau  pasirodo politikų arba jiems dirbančių informacinių priemonių, viešųjų ryšių akcijų. Tokį vieną, mūsų manymu triuką, šiomis dienomis galėjome stebėti,  susijusį su seimo nariu R. Žemaitaičiu.
Šiandien Lietuvoje gyventi darosi vis sunkiau ir dėl to visi kaltina vyriausybę, bei jos vadovus. Ir štai atsiranda seimo narys, kuris viešai pasako tai, apie ką daugelis kalbasi užstalėse. Kas tada įvyksta? Toks seimo narys tampa liaudies didvyriu. Artėjant seimo rinkimams, tai puikus triukas.
Antra versija, kad tikrai Remigijus pasikarščiavo o žiniasklaida pasigavusi keletą frazių išpūtė burbulą tam, kad R. Žemaitaitį padarytų nekultūringu, grubiu stačioku, kuriam seime tikrai nevieta.
Kieno tai viešųjų ryšių akcija, sunku pasakyti, bet finale žmonės vėl suskaldomi. Nes vieni tikrai palaikys R. Žemaitaitį už tokias jo kalbas, nors gal jis jų ir nesakė. O kiti turbūt pasmerks, kad šis taip išsišoko.
Mes savo ruožtu norėtumėm žmonėms rekomenduoti žiūrėti į politikų nuveiktus darbus, o ne į jų kalbas. Kaip R. Žemaitaitis pakliuvo į seimą, geriausiai žino Šilalės rajono gyventojai. Ir tik jų liudijimai, koks tai yra žmogus, kokios jo vertybės, galėtų leisti susidaryti nuomonę apie jį.

Kreipiamės į Šilalės rajono ir visus žmones, kas žino apie šio piliečio vertybes bei nuveiktus darbus, galit skambinti arba parašyti elektroninį laišką į Informacijos Analizės Asociacija, ir išsakyti savo nuomonę.

Informacijos Analizės Asociacija
infoaa.webnode.com

 

 

pagegiailaisvi.info