„Prichvatizacija” tęsiasi

čia yra laisvų patalpų.

 

 

 

 

 

 

Štai šiame pastate esančias 150kv.m. savivaldybės patalpas,  taryba sprendimu Nr T-84, leido privatizuoti.Vienos iš visuomeninių organizacijų vadovo teigimu, jau keletą kartų į prašymą gaut patalpas organizacijos buveiniai įsirengt, iš valdžios buvo gaunamas vienas ir tas pats atsakymas-„..šiuo metu laisvų patalpų savivaldybėje nėra”. Mūsų valdžios ciniškumas  jau peržiangia visas ribas. Labai būtų įdomu sužinot, kiek per visą „tvarkiečių” valdymo laikotarpį buvo „prichvatizuota” savivaldybės turto, kam ir už kiek?

Sutapimas ar ne, bet šiame pastate gyvena vienas iš Komskių, Algirdas. Kažin kokiu būdu jis ten būstą įsigijo?

Norim priminti, kad šis pastatas tai sena buvusi ligoninė.

 

 

Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002-12-03 nutarimu Nr. 1890 patvirtinto Valstybės turto perdavimo panaudos pagrindais laikinai neatlygintinai valdyti ir naudotis tvarkos aprašo 5-1 punktas nustato, kad sprendžiant klausimą dėl patalpų neatlygintinai naudotis skyrimo turi būti vadovaujamasi visuomeninės naudos, efektyvumo, racionalumo ir viešosios teisės principais.

 

Pagėgiailaisvi kreipiasi į visus neabejingus savo savivaldybės turtui Pagėgiškius, jeigu turite informacijos apie įtartinas įvykdytas privatizacijas, būtinai susisiekite su mumis per mūsų svetainės kontaktus.

 

pagegiailaisvi.info