Puse Kauno rajone į Savivaldybės Tarybą išrinktų socialdemokratų savo mandato atsisakė

Atsisakę atstovauti gyventojus Kauno rajono socialdemokatai.

Prieš keletą dienų prisiekė naujoji Kauno rajono savivaldybės taryba. Valdančiąją daugumą kaip ir daugelį metų iš eilės vėl sudarys socialdemokratai. Tačiau daugelį iš jų, net 10 Tarybos narių Kauno rajono gyventojai nerinko. O taip atsitiko dėl to, kad tie socialdemokratų kandidatai, kurie gavo gyventojų pasitikėjimą, savo vietos Taryboje nusprendė atsisakyti. Tarp atsisakiusiųjų mandato yra šiuo metu Kauno rajono vicemerės pareigas einanti Raminta Popovienė, vicemerai Antanas Nesteckis ir Paulius Visockas, savivaldybės administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius, VŠĮ Raudondvario dvaras direktorė Snieguolė Navickienė, Batniavos seniūnas Šarūnas Pikelis, Mastaičių daugiafunkcinio centro direktorė Laura Kimntienė, Kauno rajono visuomenės sveikatos biuro direktorius Laurynas Dilys, administracijos direktoriaus pavaduotojai Rūta Černiauskienė ir Mantas Rikeris.

Į atsisakiusiųjų mandato Tarybos vietas iš socialdemokratų sąrašo atėjo kiti buvę , tačiau nesurinkę pakankamai balsų kandidatai. Tarp jų Audrius Banionis, Laimutė Rutkauskienė, Albinas Pugevičius, Rūta Butkuvienė, Algirdas Žandaras, Vladas Kurutis, Donatas Pocius, Dovilė Mickuvienė, Rūta Urnikienė ir Rasa Kazakevičienė.

Išrinktieji į atstovaujamąją valdžią nusprendė likti vykdomosios valdžios darbuotojais, o jų darbo politiką formuos būtent tie, kuriems jie ir užleido savo Tarybos nario vietą.

O čia viena iš šabloninių socialdemokratų kandidatų reklamų

meslaisvi.lt