Į sveikinimus dirbti moteriškame kolektyve L.Pernavas atsakė: „Tėvynės labui”

L.Pernavas džiaugiasi moterišku kolektyvu

Buvęs Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas nuo lapkričio 12d. pradėjo eiti savo naujas pareigas Londone. dabar L.Pernavas yra Specialusis policijos atašė. Keistas sutapimas, bet ši pareigybė Vyriausybės sprendimu buvo įsteigta šių metų spalio pabaigoje,kaip tik tuomet, kai L.Pernavo kadencija generalinio komisaro poste ėjo į pabaigą. Į specialiojo atašė pareigas asmuo skiriamas generalinio komisaro sprendimu, prieš tai kandidatūrą suderinus su Užsienio reikalų ministerija.

Šiuo savo džiaugsmu buvęs Lietuvos policijos generalinis komisaras netruko pasidalinti socialiniame tinkle facebook. Jis išplatino nuotrauką kurioje pristatė save moteriškame kolektyve. Į komentatorių sveikinimus dirbti kartu su moterimis, L.Pernavas atsakinėjo trumpai: „Tėvynės labui”

Į Londoną L.Pernavas išvykobe šeimos. Specialusis policijos atašė galės tiesiogiai bendradarbiauti su Jungtinės Karalystės teisėsauga, padėti tikrinti informaciją, identifikuoti asmenis ir tiesiogiai dalyvauti vietinėse operacijose, kai įtariamieji yra Lietuvos piliečiai.

Tuo tarpu gruodžio 2d. Lietuvos prekių ženklų duomenų bazė gavo paraišką registruoti prekės ženklą „Tėvynės labui“, kurią pateikė, buvęs L.Pernavo vadovas, dabartinis premjeras S.Skvernelis

meslaisvi.lt