Maistą skurstantiems tieks biuro prekėmis prekiaujanti UAB „Officeday”

Skurstantys straipsniui

Einančiais metais skurstantys Lietuvos gyventojai galės jaustis sočiau. Jiems jau pradėtas maisto prekių supirkimas. Sočiau jausis ne tik skurstantys, labai jau iš šio sandorio „pasisotins” ir tokia UAB „Officeday”. Pagrindinė bendrovės veikla yra kanceliarinių prekių prekyba. Tačiau akivaizdu, kad rašikliais ir popieriumi prekiaujanti įmonė  nespjauna ir į prekybą maisto produktais. Ir kur čia spjausi, jei už metams skurstantiems produktų tiekimą UAB „Officeday” susižers milijonines sumas. Ši įmonė laimėjo  Europos socialinio fondo agentūros konkursus , skelbtus atrinkti maisto produktų tiekėja Lietuvos skurstantiems.

Lietuvos bėdžiai ateinančiais mėnesiais džiaugsis  rapsų aliejumi, kiaulienos ir vištienos konservais, gaus žaliųjų žirnelių , UAB „Officeday” taip pat tieks ir riešutų ir razinų mišinius, pieno pakuotes, saldintą sutirštintą pieną, saldžius sausus pusryčius.

Viso numatyta maisto davinius dalinti 230 tūkst. Lietuvos skurstančiųjų.

Pavyzdžiui  už 230 000 butelių aliejaus „Officeday” gavo 202 379.51  EUR.   Kiaulienos konservų 230 000 vnt. „Officeday” pardavė  už 213 649.10  EUR.  vištienos konservai šiek tiek pigiau,tik  190 880.91  EUR . „Officeday”  už 230 tūkst. vnt. žaliųjų žirnelių konservų nurodė kainą 87 391.26  EUR.

Kiekvienos rūšies produktui Europos socialinio fondo agentūra skelbė atskirą konkursą. Daugumoje jų UAB „Officeday” dalyvavo vieninteliai. Tik keliuose konkursuose bandė ir dar dvi įmonės, tačiau Officeday buvo vienintelė, turinti MVĮ įmonės statusą, tai yra labai mažos, mažosios ir vidutinės įmonės apibrėžimą, dėl ko greičiausiai ir nugalėjo konkurentus.

meslaisvi.lt