IRMOS Jurgelevičiūtės koncertinis turas ,,ESU,,-45 koncertai su nuostabiu šviesų teatro šou sudrebins Pagėgius

1   Pagėgiuose lapkričio 22d. 18.00 Kultūros Centre įvyks Irmos Jurgelevičiūtės koncertinio turo per Lietuvą 26-asis koncertas.

Perėjusi ugnį ir vandenį, saulę ir karštį, audras ir šaltį, patyrusi džiaugsmą ir negandas, apkeliavusi pusę pasaulio ir išlikusi tokia pati energinga, atvira, šilta POP muzikos žvaigždė Irma Jurgelevičiūtė atvyksta pas mus priminti dainas, į kurias suverti išgyvenimai ir džiaugsmingi atradimai, aistra ir kančia, ir ilgesys to, kas tikra.

Koncerto metu dainininkės atviravimai: „Kas aš?“, „Kas mes?“, „Kas yra laimė?“, „Ar gali triukšme išgirsti tylą?“ priverčia susimąstyti kiekvieną.

– Laikas – tarsi meilė. Jis – nedalomas ir beribis – mūsų neišskyrė, grįžau… Ačiū, kad laukei, – sako dainininkė.

Kokia bebūtų prieštaringa Irmos asmenybė, sugebėjimas dalintis savo pažeidžiamumu ir nesuvaidintu nuoširdumu, nepalieka abejingo nei vieno klausytojo. Dainininkės išskirtinį, jautrų ir unikalų balsą žino ne viena, ne dvi ir ne trys kartos, jos balsą lengvai galima atpažinti iš kitų balsų.

– Tikiuosi daugelį dainų dainuosime visi kartu, bus šiltas, kupinas gerų emocijų mūsų pasimatymas. Lauksiu tavęs, – sako Irma.

O visą koncertinį vakarą puoš šviesų teatras, tad, jei pavargai nuo triukšmo ir amžino lėkimo, ateik

LAPKRIČIO 22 D. 18 VAL.  į Pagėgių kultūros centrą.

 

meslaisvi.lt