TS-LKD Pagėgių skyriaus susirinkime atvira D.Rybakovo kalba (video)

TS-LKD Pagėgių skyriaus susirinkimas

TS-LKD Pagėgių skyriaus susirinkime dalyvavo Seimo narys Stasys Šedbaras

Meslaisvi redakcija savo skaitytojams pradeda kandidatų į Seimą būsimuosiuose rinkimuose pristatymą. Skelbsime apie įvairių partijų keliamus į Seimą politikus, jų programas ir nuomones. Bandysime surinkti apie kiekvieną kandidatą kuo daugiau informacijos, kad Lietuvos gyventojai turėtų galimybę išsirinkti kuo geresnius atstovus aukščiausioje valstybės valdžioje.

Balandžio 28d. Pagėgių savivaldybės Kultūros Centro mažojoje salėje vyko politinės partijos  Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai Pagėgių skyriaus susirinkimas. Susirinkimą vedė naujas skyriaus pirmininkas Vytautas Stanslovas. Į susitikimą atvyko Seimo narys Stasys Šedbaras, Šilutės TS-LKD skyriaus pirmininkė, savivaldybės Tarybos narė,  šios partijos kandidatė artėjančiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Šilutės rinkimų apygardoje pedagogė Sandra Tamašauskienė, Jurbarko TS-LKD skyriaus pirmininkas , savivaldybės Tarybos narys ir TS-LKD partijos kandidatas artėjančiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Jurbarko-Pagėgių apygardoje Daivaras Rybakovas su savo rinkimų štabo vadovu. Susirinkime taip pat dalyvavo TS-LKD partijos atsakingoji sekretorė Monika Navickienė.

Pagėgių moterų ansamblis

Pagėgių moterų ansamblio dainos buvo įspūdingos

 

Susirinkimo pradžioje nuskambėjo Pagėgių  moterų kolektyvo dainos, buvo pasveikintos TS-LKD Pagėgių skyriaus narės su jų neseniai buvusiais ar artėjančiais gimtadieniais. Vėliau pasisakė Seimo narys Stasys Šedbaras, jis vylėsi kad sukeistos rinkiminės apygardų teritorijų ribos, kai Pagėgiai buvo prijungti prie Jurbarko, suardys nusistovėjusią , S.Šedbaro nuomone, mafijinę  sistemą šiame regione. Susitikimo metu Pagėgių TS-LKD skyriaus nariai patvirtino skyriaus pirmininką Vytautą Stanslovą kandidatu  TS-LKD sąraše daugiamandatėje rinkimų apygardoje

Daivaras Rybakovas dešinėje su Vytautas Stanslovas

Daivaras Rybakovas dešinėje su Vytautas Stanslovas sudarė skyrių bičiulystės sutartį

Susirinkimo pabaigoje  kandidatas į Seimo narius vienmandatėje Jurbarko-Pagėgių apygardoje Daivaras Rybakovas pristatė savo programą. Politikas, kas labai reta šiais laikais, buvo labai atviras. Aktualiausia D.Rybakovui  Šeima, verslas, krašto apsauga. Akcentuodamas Lietuvos problemas jis prisipažino, kad jo šeima yra viena iš daugelio Lietuvoje porų, kurios negali susilaukti savo vaikų. D.Rybakovas mano, kad valstybė šioje vietoje turėtų prisidėti ir kompensuoti tokioms šeimoms dirbtinio apvaisinimo išlaidas. Politikas kalbėjo apie migraciją, tik jo nuomone pradžioje migraciją reikia stabdyti Lietuvos viduje, kuomet kaimo gyventojai išvažiuoja į sostinę ir iš ten jau grįžti nenori. D.Rybakovas yra Šaulių sąjungos narys ir jo giliu įsitikinimu valstybė privalo duoti šios sąjungos nariams ginklus, kad esant grėsmei šauliai būtų pasiruošę ginti valstybę, nes šaulys D.Rybakovo teigimu yra Tėvynės karys, jis ne samdinys ir iš mūšio lauko nepabėgs. Politikas iš Jurbarko prisipažino, kad tikrai nėra visų sričių specialistas ir negali apie visas ūkio šakas kalbėti kaip žinovas, tačiau palietė pienininkystę, kurioje dabar tikrai daug bėdų. D.Rybakovas už pieno ūkių kooperacija, kol nebus stiprių kooperatyvų, tol ūkininkai vargs sakė D.Rybakovas. Jis paminėjo kooperatyvo pienas.lt kūrimosi sunkumus, jo nuomonę šiai kooperacijai yra smarkiai trukdoma. D.Rybakovas atskleidė privataus pokalbio detales apie pieno situaciją Lietuvoje. Vienas jo draugas minėjo, kad jei būtų didelės pieno produktų perdirbėjų kompanijos vadovu sakė kad tikrai apsimokėtų ministrui mokėti po milijoną eurų kas mėnesį, kad tik neatsirastų ūkininkų kooperatyvai, patys perdirbantys savo pieną.

Daugiau D.Rybakovo minčių video faile:

Redaktorius

meslaisvi.lt