Seimo vicepirmininkas sveikina su Nepriklausomybės atkūrimo diena ir kviečia pasidžiaugti tuo, ką turime. Džiaukimės.

komskio sveikinimas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo minėjimo dieną Lietuvos Seimo vicepirmininkas Kęstas Komskis  savo socialinio tinklo paskyroje išplatino sveikinimą. Jame rašo taip:

Sveikinu visus tautiečius su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena!
1990 m. kovo 11 d. Lietuvos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos pasirašyto Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo akto dėka Lietuva vėl atsirado pasaulio žemėlapyje ir ėmė kurti savo, o ne kitos šalies istoriją. Ši diena yra mūsų visų kartu nugyventų džiaugsmų ir vargų diena. Tad linkiu iš naujo išgyventi laisvės ir nepriklausomybės pojūtį, trumpam sustoti, pamiršti rūpesčius ir pasidžiaugti viskuo, ką šiandien turime, ko esame pasiekę. Kad ir kokia sunki būtų kasdienybė, mes vis dėlto esame laisvi!
Gražios Jums šventės!

Pats politikas tikrai turi kuo pasidžiaugti šią dieną. Juk būtent atkūrus nepriklausomybę jam atsivėrė kelias į didžiąją politiką ir galimybė užsiimti valstybės valdymu. Tačiau tai ne vienintelis K.Komskio pasiekimas. Jis per atkurtos nepriklausomybės laikotarpį sugebėjo tapti ir milijonieriumi.

Meslaisvi taip pat sveikina Lietuvos Seimo vicepirmininką su Nepriklausomybės atstatymo diena. Norime kartu pasidžiaugti viskuo, ką kai kas turi ir tik mažą to dalelę  parodyti foto galerijoje.