Tinklapiui reikalinga parama

Sveiki portalo meslaisvi.lt skaitytojai. Šis tinklapis buvo kuriamas visiems Lietuvos  žmonėms. Visi kas norėjo galėjo prisidėti prie šio tinklapio kūrimo. Siekiant išlaikyti šį puslapį nepriklausomu nuo politinių jėgų, buvo atsisakyta kai kurių žmonių finansinės paramos. Todėl iki pat šiol jums buvo pateikiama nepriklausoma nuo įvairių politinių partijų informacija.  Norint tai išlaikyti ir ateityje, mums reikalinga jūsų parama. Todėl visi manantys, kad tokio informacinio portalo egzistavimas mūsų  yra naudingas, siūlome prisidėti prie jo gyvavimo. Tai galite padaryti suteikdami mums informaciją, prisidėdami tiesiogiai, informacijos ieškojime, arba lengviausiu būdu, tiesiog paremdami mus pinigais, nurodydami, kokioje srityje norėtumėte praplėsti savo žinias apie padėtį mūsų valstybėje. Deja, neatsiradus mus paremiančių, mūsų tinklapis bus priverstas užsidaryti, ir mes toliau turėsime galimybe remtis tik laikraščių pateikiama informacija, kurių kai kurių akcijas išsipirkę ir mūsų politikai.

Į šį prašymą prašome sureaguoti blaiviai ir protingai. Mes nesiekiame jokios asmeninės naudos. Nesame niekam įsipareigoją ir todėl tik nuo jūsų priklausys , ar šis puslapis gyvuos ir plėsis ateityje.

 

Norime taip pat informuoti jus, kad Pagėgiuose įsikūrė Informacijos Analizės Asociacija, kurios vienas iš steigėjų yra portalo meslaisvi.lt moderatorius. Todėl jūs galite skirti 2 procentus nuo savo mokesčių šiai asociacijai, taip paremdami meslaisvi.lt Daugiau informacijos apie asociaciją rasite čia:  Informacijos Analizės Asociacija .Kviečiame visus ,norinčius stoti į šią asociaciją ir taip plėsti savo akiratį apie įvykius  Lietuvoje, bei užsienyje.

 

meslaisvi.lt sąskaita finansinei paramai  gauti   LT397181300001700607

 

Viskas priklauso nuo mūsų. Dalyvaukite gyvenime ir pamatysite, koks jis įdomus.

meslaisvi.lt