Kultūringai ir triukšmingai Batniavos seniūnijoje atidaryta laisvalaikio salė- loftas.

„Parko 7”, tokiu pavadinimu, susietu su adresu, Batniavos seniūnijoje Kauno rajone lyg feniksas iš pelenų prisikėlė laisvalaikio salė. Lietuvai atkūrus nepriklausomybę, praeityje buvusios kultūros namų pastato patalpos buvo privatizuotos ir tik praėjus daugiau nei trisdešimčiai metų grįžo bendruomenės reikmėms. Batniavos seniūno Šarūno Pikelio iniciatyva pastatą išpirko Kauno rajono savivaldybė. Tuomet seniūnas minimaliomis investicijomis patalpas pritaikė kultūriniams renginiams. Ir štai gegužės 25d. įvyko šios salės atidarymas. Jis prasidėjo režisieriaus Arvydo Lebeliūno muzikiniu – poetiniu spektakliu „Iš atminties prisiminimų. Legendos”. Dėl „Parko 7” salės specifikos režisierius turėjo unikalią galimybę nustebinti žiūrovus. Vienoje iš spektaklio scenų, į salę įvažiavo automobilis. Kitoje režisieriui prireikė sūpynės, kuriomis suposi spektaklio herojai. Sūpynių virvės buvo pritvirtintos salės lubų konstrukcijoje esančiose patikimai įtvirtintose įdėtinėse detalėse.

Atidarymo šventė vyko iš dviejų dalių. Pasibaigus spektakliui, pertraukos metu, žiūrovai buvo pakviesti pasivaišinti desertu bei kava ir tuo pačiu metu pažiūrėti nuotraukų parodą pavadinimu „Batneva-Batniava”, bei odos menininkės Lolitos Grabauskienės parodą. Ekspozicijos rado vietą dar vienoje salės dalyje.

Antra laisvalaikio salės atidarymo dalis buvo jau triukšminga. Susirinkusius savo koncertu džiugino grupė iš Klaipėdos „Voiceless“. Du  violončelininkai, Tomas ir Karolis, bei būgnininkas Konradas taip įkaitino žiūrovus, kad visi stojosi nuo kėdžių, plojo, komponavo atlikėjams ir skandavo „Ačiū !!!”.

Na o portalas meslaisvi.lt, sako „ačiū” visiems prisidėjusiems prie salės atsiradimo ir jos įrengimo.