SAM didins psichikos sveikatos raštingumą- pirks 5600 puodelių su specialiu logotipu

Nuotrauka iš vizualinio identiteto vadovo „Žvelk giliau”

Sveikatos apsaugos ministerija įgyvendina Komunikacijos 2022–2023 strateginio plano krypties SVEIKA LIETUVA komunikacijos temos SVEIKATOS KULTŪRA kompaniją. Kompanijos tikslas – didinti žinomumą apie tai, kas yra sveika gyvensena ir kuo ji naudinga, diegti visuomenės narių suvokimą, kad kiekvienas asmuo yra pats atsakingas už savo sveikatą, mažinti visuomenės negatyvias nuostatas apie psichikos sveikatą bei suteikti žinių, kuo svarbi psichikos sveikata ir kaip ja pasirūpinti.

Tuo tikslu SAM perka atributikos įsigijimo paslaugos, siekiant informuoti visuomenę apie psichikos sveikatos prekės ženklą „Žvelk giliau“, skirtą psichikos sveikatos stigmai mažinti ir psichikos sveikatos raštingumui didinti.

Logotipo pavyzdys ant puodelio

Atributika bus naudojama renginių, skirtų psichikos sveikatos ambasadorių inciatyvai įgyvendinti metu ir bus skirta psichikos sveikatos ambasadoriams ir jų koordinatoriams. Konkursą laimėjęs tiekėjas turės pagaminti 5600 vnt. keramikinių reklaminių klasikinių puodelių su ausies formos ąsele ir logotipu . Taip pat turės būti uždėtas ir ES viešinimo ženklas.

meslaisvi.lt