Vaikų teisių apsaugos specialistė Pagėgiuose paremė rinkimų sąrašą 2000EUR

L.Augustinavičiūtė dalyvauja rinkimuose Lietuvos Regionų partijos sąraše.

Prasidėjo rinkimai, prasidėjo pirmieji piniginiai aukojimai rinkiminiams sąrašams. Šiuo metu Pagėgių savivaldybės Tarybos narės pareigas einanti Lina Augustinavičiūtė kovo mėnesį vėl kandidatuos į savivaldybės Tarybą. Moteris daug metų dirbo Pagėgių vaikų teisių apsaugos vadove. Reorganizavus visą Lietuvos vaiko teisių apsaugos Tarnybą, Lina Augustinavičiūtė buvo perkeltą dirbti į Valstybinės vaikų teisių apsaugos ir įvaikinimo Tarnybos Tauragės skyrių vyriausiąja patarėja. Ateinančiuose savivaldos rinkimuose vaikų teisių apsaugos specialistė dalyvaus Lietuvos Regionų partijos Pagėgių skyriaus sąraše. Sąrašą veda ilgametis Pagėgių politikas Kęstas Komskis. Nepaslaptis , kad K.Komskis su L.Augustinavičiūte daug metų jau gyvena po vienu stogu. Praėjusiuose rinkimuose moteris mandatą gavo taip pat būdama K.Komskio sąraše, tik tuomet jie kartu dalyvavo visuomeninio komiteto „Pagėgių krašto vardan“ gretose.

L.Augustinavičiūtė Lietuvos Regionų partijos Pagėgių sąrašą parėmė dviem tūkstančiais eurų. Kol kas tai vienintelė piniginė auka šiam rinkiminiam sąrašui. Taip pat L.Augustinavičiūtė yra vienintelis fizinis asmuo Pagėgiuose, remiantis kandidatuojančius politinius dalyvius.

Savo rinkimų komandą Pagėgiuose kaip juridiniai vienetai taip pat parėmė socialdemokratai 1090Eur., 2700 Eur savo skyrių parėmė TS-LKD, Darbo partija savo kandidatus parėmė 1845Eur., o daugiausiai rinkimams pinigų skyrė Liberalų sąjūdis, 13256Eur.

meslaisvi.lt