Pagėgių miesto šventės metu P.Gražulio akibrokštas, lipo ant scenos, ragino susirinkusius nekeisti lytinės orientacijos.(video)

Rugpjūčio 27d. Pagėgiuose vyko kasmetinė miesto gimtadienio šventė. Šiais metais Pagėgiai minėjo 715 metų sukaktį. Į vakarinę renginio programos dalį, koncertą ,susirinko šimtai savivaldybės gyventojų ir svečių. Vienas iš miesto šventės svečių buvo ir seimo narys Petras Gražulis. Politikas muzikinės grupės „Mango” pasirodymo metu pagėgiškiams nusprendė pasirodyti nuo scenos ir pats. Kai tik „Mango” merginos pradėjo dainuoti savo pirmą dainą, P.Gražulis užlipo ant scenos su puokšte gėlių ir bandė kreiptis į pagėgiškius, tačiau tai jam nelabai pavyko, nes jis buvo skubiai nuvestas renginio vedančiojo nuo pakylos. Tačiau politikas savo planų neatsisakė ir vos dainininkės baigė dainuoti, jis vėl pasirodė ant scenos.Šį kartą P.Gražulio bandymas buvo sėkmingesnis, jis ne tik kad įteikė savo puokštę atlikėjai, bet dar ir spėjo pasakyti kalbą susirinkusiems.

Visus pagėgiškius su švente. Už Lietuvą vyrai! Ir nepasiduokite kvailom madom pagėgiškiai, nekeiskite lytinės orientacijos”-į mikrofoną šaukė P.Gražulis.

Po šių žodžių P.Gražulis dar kartą buvo nuvesdintas nuo scenos. Daugiau koncerto metu politikas ten nepasirodė.

meslaisvi.lt