Skaitytojo laiškas: užteks gąsdinti

Nors dar saulėti ir šilti vasaros orai, bet jau suplanuota ketvirtoji koronos banga. 2020 metais rugpjūčio mėnuo buvo atostogų įkarštis, o šiais 2021 metais, Lietuva raudonuoja. Nepaisant rausvos spalvos Klaipėdoje vyko Jūros šventė. Įdomu, kodėl buvo leista šventei vykti, kai tuo tarpu pačioje Klaipėdoje sparčiai didėjo užsikrėtusiųjų skaičiai. O gal dėl pono Grubliausko žodžių rausta Lietuva?

Gana mus bauginti skaičiais, virusais ir visokiais spaudimais. Gana. Kas neišsigando, jau ir neišsigąs, neverta jums ponai vargti. Mes renkamės patys kaip mums gyventi. Kad ir valdininkų paminta Lietuvos Respublikos Konstitucija, mes ją turime. Ji mus gina prieš jūsų, ponai, susapnuotus nutarimus, kurie neturi jokios logikos. Nusiraminkite, valdžios suinteresuoti asmenys, norintys mus visus suvakcinuoti, sutestuoti ar gąsdinti, nes už mane nenugyvensite, nesirgsite, nekentėsite ir nesidžiaugsite… ir nemirsite. Turiu laisvą valią ir renkuosi pats.

 Kol esu darbingas ir stiprus žmogus, džiaukitės, kad galiu dar ir jus išlaikyti, nes mokesčius gaunate ir iš tokių kaip aš. Jei susirgote, kreipkitės pas gydytojus, nukreips kur gauti tinkamą psichologinę pagalbą, nes akivaizdu, kad jau reikia. Negąsdinkite mūsų, nes tai jau neveikia.  

Su pagarba, Lietuvos gyventojas.

meslaisvi.lt