VŠĮ „Keliauk Lietuvoje” už 257 tūkst. Eur. skatins padidinti italų turistų srautus į Lietuvą

Apie ką čia parašysime greičiausiai bus sunku patikėti, juolab kad tai bus straipsnis apie veiklą, kuriai koronaviruso fone piešiamas liūdnas vaizdas, ypač Italijoje, bet tik ne tokiai šios šalies įmonei AIGO S.r.i. Pasirodo ši įmonė iš Milano, vadovaujama tokio MASSIMO TOCCHETTI 2020m kovo 10d. pasirašė su Lietuvoje veikiančia VŠĮ „Keliauk Lietuvoje” sutartį už 257 tūkst Eur. Jos pagrindu M.Tocchetti du mėnesius skatins italus turizmo krypčiai pasirinkti Lietuvą.


MASSIMO TOCCHETTI skatins italus keliauti į Lietuvą

Skelbiant šį konkursą VŠĮ „Keliauk Lietuvoje” įsivardino tikslus. Jie nurodyti tokie: turizmo rinkodaros paslaugos bus skirtos Lietuvos kaip patrauklios turizmui šalies žinomumo didinimui, konkurencingų Lietuvos turizmo produktų bei paslaugų pardavimui užsienio rinkose bei atvykstamojo turizmo srautų j Lietuvą apimčių didinimui.

Pagal šią sutartį turės būti suorganizuoti Italijos turizmo specialistų mokymai. Viso per 12 mėn. turės būti apmokyti ne mažiau kaip 50 turizmo specialistų, kurie privalės žinoti Lietuvos turizmo prioritetinius maršrutus ir juos reklamuoti italams.

Paslaugos bus perkamos iš VŠĮ „Keliauk Lietuvoje” biudžeto bei įgyvendinant Europos Sąjungos struktūrinių fondų, Europos Komisijos finansuojamus projektus. VŠĮ „Keliauk Lietuvoje” yra įmonė, kuriai taikomos VMI ir SODRA mokestinės pagalbos priemonės dėl COVID-19. Įmonėje dirba 31 darbuotojas, kurių vidutinis atlyginimas nurodytas 2000 EUR.

meslaisvi.l