Lietuvos paštas nusprendė atsinaujinti, tam skirs 3 mljn. eurų

Rozečių pavyzdžiai

AB Lietuvos paštas paskelbė apie savo planus atnaujinti savo patalpas visoje Lietuvoje. Šiam reikalui bendrovė skirs net 3 mljn. Eur. Pinigai bus padalinti keturiems regionams. Rytų regionui atiteks 710 tūkst., Pietų 600 tūkst., Vakarų regionui planuojama skirti 830 tūkst. ir Šiaurės regionui 860 tūkst. Eur. Už šiuos pinigus numatoma atnaujinti langus,duris, elektrotechniką, įrengti kondicionavimo sistemas, pasirūpinti gaisrine ir apsaugos signalizacija, elektroniniais ryšiais ir kt.

Nurodytuose reikalavimuose pažymima, kad tvarkant eksterjerą išorės laiptai turės būti klinkerio plytelių, betoninių trinkelių arba iš metalo. Bus atnaujinti dviračių stovai, atsiras stovai šunims pririšti, bus pastatytos šiukšliadežės iš granito. Prie įėjimų montuosis stogeliai, planuojamos naujos siunčiamosios pašto korespondencijos dėžutės.

Interjeras atsinaujins naujomis grindimis, lubomis,šviestuvais, praustuvais, baldais ir kitomis detalėmis.

Pirkimo dokumentuose tai pat nurodyti ir reikalavimai ginklinės įrengimui. Ji turi būti sudaryta iš dviejų susisiekiančių patalpų- ginklų saugyklos ir apsiginklavimo nusiginklavimo patalpos. Patalpos turi būti suprojektuotos, įrengtos ir priduotos atitinkamoms institucijoms pagal Lietuvos policijos generalinio komisaro patvirtintus reikalavimus. Taip pat nurodoma ir reikalavimai paslapčių patalpos įrengimui. Jos turi būti įrengtos pagal paslapčių apsaugos koordinavimo komisijos nurodymus.

meslaisvi.lt