Bręsta naujas auksinis tualetas -Kaišiadoryse atsiras tupykla su antivandaline įranga

Tualetas KaišiadorysKašiadorių rajono savivaldybės admistraciją nusprendė savo gyventojams ir savivaldybės centro svečiams įrengti naują viešą tualetą.  Kad patektumėte į tą  planuojamą įrengti naująjį viešą tupyklą, jums reikės mesti monetą į specialią mokamą spyną. Vidaus sienos tualete bus įrengtos iš specialių sendwič plokščių, užpildytų poliuretano putomis. Tačiau įdomiausia,ką planuojama įrengti tualete, tai apsauginės signalizacijos sistema,kuri pavadinta antivandaline įranga.

Tualeto projekte nurodyta, kad ASS sistemos paskirtis yra skelbti aliarmo signalą kai nesankcionuotai arba kai bus bandoma laužiant duris patekti į saugomą viešą nusilengvinimo vietą. Apsauginė sistema taip pat perspės apie neuždarytas duris. Apie įvykusius įsilaužimus į tualetą ASS perduos signalą į centrą  kuriame stebima apsauga. Sistemos tinklo įrengimui numatyta sumontuoti judesio jutiklius.Kadangi viešą tualetą planuojama įrengti dalyje esančio garažo, bus įrengtas to garažo vartų blokavimo mechanizmas, kurį sudarys dideli magnetiniai kontaktai.Pačio tualeto langų ir durų blokavimui planuojama įrengti mažesnius magnetinius kontaktus.

Aliarmo signalo pranešimui lauke ant pastato sienos numatyta lauko sirena su vidine akumuliatorine baterija ir sabotažo kontaktais.

meslaisvi.lt