Pagėgių ūkininkų šventės organizatoriui neįprasta dovana

_MG_6669

Remigijaus Kelnerio rankose Lietuvos Nepriklausomybės akto originalo kopija Indrės Kelnerytės- Vasiliauskienės nuotrauka

Sausio25d. Pagėgių savivaldybės Kultūros centre vyko kasmetinė Lietuvos Ūkininkų sąjungos, Pagėgių krašto skyriaus šventė. Ją, kaip ir kiekvienais metais, organizavo skyriaus pirmininkas Remigijus Kelneris. Buvo sukviesti Pagėgių savivaldybės ūkininkai, politikai, administracijos darbuotojai, į šventę atvyko ir du Seimo nariai, Alfredas-Stasys Nausėda ir Ričardas Juškas. Renginiui vesti Remigijus Kelneris pakvietė žinomą dainų atlikėją, renginių vedėją, buvusią Seimo narę Donaldą Meiželytę.

_MG_6698

R.Kelneris su Seimo nariu A.Nausėda ir renginio vedėja D.Meiželyte Indrės Kelnerytės- Vasiliauskienės nuotrauka

Šventės metu vyko geriausiųjų ūkininkų apdovanojimai, buvo rodomos trumpos video-apybraižos apie juos. Ūkininkų sąjungos Pagėgių skyriaus narius sveikino ir atminimo dovanėles įteikinėjo Pagėgių meras, administracijos direktorius, Tarybos nariai. Pats Remigijus Kelneris iš Seimo nario Ričardo Juškos dovanų gavo nesenai atrasto Lietuvos Nepriklausomybės akto originalo įrėmintą kopiją. Renginyje taip pat dalyvavo didžiausi ūkininkų partneriai žemės ūkio mašinų ir detalių joms tiekėjai „Lytagros” atstovai. Jie taip pat ūkininkams dalino dovanas. Šventė išsiskyrė draugiška atmosfera, nors artėja savivaldybių rinkimai, tačiau Remigijui Kelneriui pavyko suorganizuoti nepolitizuotą renginį, salėje ir jos prieigose jautėsi šilta, draugiška atmosfera, visi ten buvę įvairių politinių partijų atstovai politiką paliko už Kultūros centro sienų, čia buvo svarbiausi ūkininkai ir jų darbo  pasiekimai.

51092623_375759326490718_4983827840655949824_n

Vakaro atomazga meslaisvi.lt nuotrauka

Po iškilmingos apdovanojimų dalies, susitikimo dalyviai smagiai pašoko ir skaniai užkandžiavo Kultūros centro fojė.

meslaisvi.lt