„Sėkmingoji” „Nota Bene” karinėms oro pajėgoms pardavė valymo mašinų už daugiau nei milijoną

vammas_csb3600_lg2% nuo biudžeto krašto apsaugai pasiekti, dabar reikia tuos procentus kažkaip išleisti. Tai tikrai ne bėda, tą padės išspręsti firma „Nota Bene”. Ne, čia tikrai ne reklama, čia eilinį kartą paviešinsime pačios „sėkmingiausios” Lietuvoje įmonės „Nota Bene” sėkmę viešuosiuose pirkimuose, kuriuos vykdo Krašto apsaugos ministerija. Auksinių šaukštų ir šakučių istorija jau  užmarštyje, tačiau panašių istorijų , kur dalyvauja keistu pavadinimu „Nota Bene”pasivadinusi įmonė tik daugėja. Tikrai sunku aprašyti viską, ką kariuomenei parduoda ši „sėkmingiausia” Lietuvos įmonė , bet įdomiausius pardavimus stengsimės nepamiršti.

Vienas dažniausių pardavimų, kuriuos vykdo „Nota Bene” kariuomenei yra įvairiausių rūšių batai, bateliai ir šlepetės, neskaitant šakučių, tačiau šį kartą akis užkliuvo už rimtesnio pardavimo. Andriaus Jazgevičiaus vadovaujama įmonė karinėms oro pajėgoms pardavė tris universalius aerodromų valymo automobilius. Valymo mašinos kariuomenei kainavo 1 208 790 Eur.

Pagrindinė „Nota Bene” įmonės veikla yra didmeninė ir mažmeninė prekyba darbų saugos priemonėmis, tačiau „sėkmingai” įmonei kartais pasiseka parduodi ir kitokius daiktus, kuriuos perka kariuomenė, buvo šakutės, neseniai pardavė ir tris aerodromo valymo automobilius.

meslaisvi.lt