A.Maldeikienė Seime kirto N.Puteikiui – nevaidinkite nekaltos mergelės

Nevaidinkite nekaltos mergelėLapkričio 28 d. Seime vyko svarstymai dėl atlyginimų pakėlimo Valstybės politikams, teisėjams valstybės pareigūnams, valstybės tarnautojams ir valstybės bei savivaldybių biudžetinių įstaigų darbuotojams . Vieni Seimo nariai tam pritaria, kiti nelabai. Pastarieji argumentuoja, kad po šiuo metu siūloma atlyginimų didinimo sistema, kuomet būtų pakelti atlyginimai visiems įtrauktiems asmenims pakliūna ir Seimo nariai. Su tokia formuluote Seimo narys Naglis Puteikis sutikti nenorėjo.

„Socialiniams darbuotojams jūs šiandien pridėjote penkis eurus, o sau prisidėjote penkiasdešimt eurų, vadovams pridėjote 40 eur., skyrių departamentų vadovams 30 eur.. Tokiais sprendimais jūs toliau didinate turtinę nelygybę, ir čia priekaištas pirmiausia valdančiajai koalicijai, nes rinkimų programoje užrašėte, kad ją mažinsite.”-kalbėjo N.Puteikis.

Po tokios N.Puteikio kalbos pasisakyti panoro ir Seimo narė Aušra Maldeikienė, ji rėžė iš peties:

Aš tiesiog norėčiau pasakyti Nagliui Puteikiui, jeigu jūs būtumėte dažniau Seimo salėje ir iš tikrųjų  dirbtumėte čia , o ne kažkur tai, tai gal jums ir neatrodytų, kad jūs nevertas to atlyginimo. Dabar klausytis, kaip politikai vienas po kito, dauguma jų uždirba klaikius pinigus, staiga pradeda vaidinti nekaltas mergeles nemalonu. Nagliui Puteikiui norėčiau dar kartą pasakyti,  sėdėkite čia salėje, aš dabar tikrai sąžiningai seksiu kiek jūs čia būnate, nes būnate retai, tada jums tikrai pasirodys, kad jums reikia didesnio atlyginimo, o jeigu jaučiatės neuždirbantis to atlyginimo, tada tiesiog gražinkite jį biudžetui.”-savo nuomonę apie N.Puteikį dėstė parlamentarė.

po šios A.Maldeikienės kalbos Seimo salėje pasigirdo plojimai.

meslaisvi.lt