Pagėgių „darbiečių” ir E.Kuturio keliai skiriasi, politikas perėjo į Liberalų sąjūdį

Edgaras Kuturys su Algiu Grubliu

Edgaras Kuturys su Algiu Grubliu Pagėgių sav. Tarybos posėdyje

Tęsiame  supažindinimą su Pagėgių politinio gyvenimo pasikeitimas. Neseniai rašėme , kad Pagėgių socialdemokratus paliko šio skyriaus pirmininkas Eugenijus Dargužas.Vėliau politikas prisijungė prie Valstiečių ir žaliųjų sąjungos, Pagėgių skyriaus. Ne ką mažiau intriguojantys pasikeitimai įvyko ir šios savivaldybės Darbo partijos skyriuje. Iš jo gretų pasitraukė vienas aktyviausių opozicijos narių Pagėgių savivaldybės Taryboje Edgaras Kuturys. Šis politikas nusprendė jungtis prie Liberalų sąjūdžio, Pagėgių skyriaus, visai neseniai jis buvo išrinktas ir šio skyriaus pirmininku.

Darbo partijos Pagėgių skyriaus pirmininkas Algis Grublys dėl tokio E.Kuturio sprendimo nei kiek nepergyvena. Jis sako, kad E.Kuturys ieško kur geriau ir jo valia rinktis politinę kryptį.” Mūsų skyriui dėl to nei gerai, nei blogai, dėl vieno žmogaus Darbo partijos Pagėgių skyriaus veikla tikrai nesutriks. Mes ir toliau aktyviai dalyvausime Pagėgių politiniame gyvenime, maža to, pasitraukus E.Kuturiui dalyvauti mūsų skyriaus veikloje panoro ir kiti asmenys, kurių kol kas įvardinti nenorėčiau. Žinot, kaip yra, vieniems patiko, kitiems nelabai Edgaras, pastarieji jam pasitraukus ir prisijungs prie mūsų”- kalbėjo A.Grublys

Skyriaus administratorė Virginija Kubilienė taip pat dėl E.Kuturio pasitraukimo jokio liūdesio neparodė, ji sakė kad tai pačio E.Kuturio pasirinkimas, jis pasitraukė ir tiek. Į klausimą ar susilpnėjo skyrius V.Kubilienė tvirtai atsakė:

-Nė trupučio!

Su pačiu Edgaru Kuturiu meslaisvi redakcijai susisiekti nepavyko, tikėkimės savo nuomonę politikas pareikš komentaruose.

meslaisvi.lt