Pagėgių savivaldybės bendrojo ir juridinio skyriaus vadovė A.Truškauskienė pasiprašė pažeminama pareigose

Adelija Truškauskienė nusileido
meslaisvi.lt nuotrauka

Adelija Truškauskienė, Pagėgių savivaldybės administracijos bendrojo ir juridinio skyriaus vadovė nuo šiol eina šio skyriaus vadovo pavaduotojos pareigas. Kas atsitiko, kad ši ilgametė šio skyriaus vedlė buvo pažeminta pareigose?

Pagėgių savivaldybės administracijos direktorė, Dainora Butvydienė telefonu sakė, kad buvo gautas pačios A.Truškauskienės prašymas ją pažeminti . „Suveikė žmogiškasis faktorius. A.Truškauskienė yra prieš pensijinio amžiaus, todėl jai vadovo darbas manau darosi per sunkus”- kalbėjo administracijos direktorė. Tą pačią dieną apie 16.oo paskambinome dabartiniai bendrojo ir juridinio skyriaus vedėjo pavaduotojai Adelijai Truškauskienei. Pasiteiravome jos, kodėl ji nusprendė karjerą baigti žemesnėse pareigose. Nors tokiu metu juristė turėjo būti savo darbo vietoje  savivaldybės administraciniame pastate, ją užtikome gyventojams į namus nešiojančią rinkėjo korteles.  Žmonės raginami atvykti į birželio 29 d. vyksiantį privalomą referendumą.” Mano asmeninis reikalas”- trumpai atsakė A.Truškauskienė. Nors administracijos direktorė minėjo, kad specialistės prašymas pažeminti ją pareigose tenkintas dėl jos amžiaus, panašu, kad rinkėjų kortelių nešiojimas A.Truškauskienei sunkumų nesudaro. Tuomet  kyla klausimas, ar iš tiesų A.Truškauskienė „nusileido”, dėl savo metų?

Bendrojo ir juridinio skyriaus vedėjo pareigoms užimti Pagėgių savivaldybės administracija yra paskelbusi konkursą. Pretendentai gali teikti dokumentus iki 2014 m. birželio 21 (įskaitytinai) per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą adresu www.testavimas.vtd.lt

meslaisvi.lt