Žinomiausias Kremliaus propagandistas D.Kiseliovas stažavosi Amerikoje

Buvęs JAV ambasadorius Rusijoje Michaelas McFoulas( savo socialiniame tinkle paskelbė dokumentą, įrodantį, kad garsiausias šių laikų Rusijos propagandistas Dmitrijus Kiseliovas stažavosi Amerikoje. Jis dalyvavo tarptautinės lyderystės programoje. Kaip ir visi baigę šią studiją, D.Kiseliovas gavo tai patvirtinantį dokumentą.https://twitter.com/McFaul/status/447239212723499008  Neseniai, Rusijos žurnalistų sąjunga pripažino, kad šio žurnalisto laidos apie įvykius Ukrainoje yra propagandinės. Išvada

Kyla klausimas, kodėl D.Kiseliovas, stažavęsis vakaruose, Ukrainos įvykius nušviečia tokiu kampu, kad žiūrovai galvotų, jog Ukrainos Maidaną organizavo Amerika ir ES? O gal dalinantis pasaulį JAV ir Rusija žaidžia toje pačioje komandoje, tik maskuodami tikrovę,  lengviau pasiekia savo tikslų?

Dmitrijus Kiseliovas  neseniai buvo paskirtas Tarptautinės naujienų agentūra „Rusija šiandien ”  generaliniu direktoriumi. V.Putinas išleido dekretą, kuriame nurodoma, kad pagrindinis naujos agentūros uždavinys  bus  nušviesti užsienio valstybėms Rusijos Federacijos ir Rusijos visuomenės gyvenimą, valstybės politiką. D.Kiseliovo vadovaujamos agentūros tikslas  atkurti pasaulio pasitikėjimą Rusija, kaip valstybe, turinčia tik gerus ketinimus kitų šalių atžvilgiu.
2012 metais,
spalio 7d ( Putino 60-mečio  dienos proga ) programoje ” Savaitės naujienos ” Dmitrijus Kiseliovas , šio įvykio paminėjimui skyrė 12 -os minučių  41 sekundės trukmės  komentarą.  Jame skambėjo ir tokios mintys:- „Pagal veiklos mastus politikas Putinas  yra lyginamas su Stalinu. Metodai – iš esmės skirtingi. Stalininio režimo laimėjimų kaina  yra nepriimtina, tačiau po Stalino kiekvienas kitas Kremliaus vadovas iki V.Putino nuleido ambicijų kartelę, ko pasekoje priartėjus prie 2000-ųjų metų Rusija tapo  demoralizuota, išvogta ir suskaldyta”

Informacijos Analizės Asociacija

meslaisvi.lt