Pagėgių valdžia vėl skolinasi

Pagėgių meras V.Komskis ramus.Atlyginimą ir toliau gaus.

Pagėgių savivaldybės biudžetas tuščias. Bankrutavusiame Ūkio banke liko 1,9mln. lt savivaldybės pinigų. Jų visų atgauti tikrai nepavyks, o tą dalį, kurią gal būt ir nusišypsos laimė susigražinti, Pagėgių valdžios vyrai gali tikėtis  tik po metų, dviejų ar penkių. Tačiau tai Pagėgius valdantiems „tvarkiečiams” ne problema. Jiems reikia tik pasitarti, kokią sumą dar pasiskolinti, kad jų reguliariai gaunami nemaži atlyginimai ir toliau tekėtų į jų prabangių kostiumų kišenes. Taip ir atsitiko paskutiniame Pagėgių savivaldybės Tarybos posėdyje. Vienos rankos, vieno piršto paspaudimu dauguma savivaldybės Tarybos narių nubalsavo už skolinimąsį. Šį kartą nuspręsta paimti 414 000 lt. paskolą. Šie pinigai bus skirti biudžetinių įstaigų darbuotojų atlyginimams.

Jei ir toliau tokiais tempais Pagėgių valdžia skolinsis, ar neištiks Pagėgių savivaldybės panašus likimas, kaip ir Ūkio banko?

Lietuvos Respublikos finansų ministerijos duomenimis iki 2013 metų balandžio 1d. Pagėgių savivaldybės skola sudarė beveik 6 mln. Lt

meslaisvi.lt