Valentinas Stundys: „Įžvelgiu naujas Europos valstybių kolonizavimo formas”

Valentinas Stundys Pagėgių Sandoros namuose

2013 metais, balandžio 14 dieną, Pagėgiuose lankėsi Lietuvos Respublikos Seimo narys, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūno pavaduotojas, Valentinas Stundys. Parlamentaras atvyko į Pagėgius susitikti su partijos nariais. V.Stundys iškėlė savo kandidatūrą į Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininko vietą. Be jo šiuose rinkimuose dalyvauja Andrius Kubilius, Vytautas Lansbergis ir  Vilija Ambramkienė. Kartu su Valentinu Stundžiu į Pagėgius atvažiavo dar vienas Seimo narys, V.Stundžio bendra-partietis Paulius Saudargas.

Viena iš Seimo parlamentinių grupių, kurioje dalyvauja V.Stundys, yra grupė „Už žmogaus orumą“. Pasinaudodami šia proga, „meslaisvi” nusprendė pakalbinti Seimo narį tema, susijusia su žmogaus orumu Lietuvoje.

Paulius Saudargas dalyvauja parlamentinėje grupėje „Už ištikimybę priesaikai“. Ši žmonių grupė susikūrė tik šios kadencijos Seime. Todėl nusprendėme parlamentaro pasiteirauti apie šią sritį t.y. Seimo nario priesaiką. Ar visi Seimo nariai jos laikosi? Šis interviu kitame straipsnyje, o čia siūlome pažiūrėti pokalbį su Valentinu Stundžiu.

meslaisvi.lt