AB”Lietuvos paštas” suteršė Pagėgių savivaldybės garbę.

Ar gali viena institucija įžeisti kitą? Pasirodo gali.Tai įvyko Pagėgių savivaldybėje. Ilgus metus niekam nenaudojamos AB „Lietuvos Paštas” patalpos, esančios Lumpėnų seniūnijoje buvo parduotos privačiam asmeniui.. Kadangi „Lietuvos pašto” patalpos buvo Savivaldybės valdomame pastate, kur įsikūrusi Lumpėnų seniūnija, prieš parduodant savo turtą, pagal įstatymą ” Lietuvos paštas” , privalėjo pasiūlyti jį  Pagėgių savivaldybei. Tačiau to jis nepadarė. Tas ir įžeidė mūsų politikus, esančius valdžioje.

Kiekvienas eilinis pilietis, norėdamas įsigyti vieną ar kitą turtą, ieško ir domisi skelbimais  spaudoje ir internetinėse svetainėse. Pagėgius valdantiesiems toks darbas per sunkus, todėl jie nori, kad viskas kas parduodama Pagėgių savivaldybėje, pradžioje būtų pasiūlyta jiems. O jei to kas nepadaro, gręsia teismas.

Ilgą laiką „Lietuvos Pašto” internetinėje svetainėje publikuojamas skelbimas, apie parduodamas patalpas sudomino tik vieną pirkėją. Jas įsigijo Lumpėnų seniūnijos gyventoja G.J. Toks sandoris labai įsiutino savivaldybę valdančius politikus. Todėl jie paskutiniame Pagėgių savivaldybės 2012 metų tarybos posėdyje, nusprendė kreiptis į teismą, kad šis panaikintų minėtą sandorį.

Tame pačiame pastate yra įsikūrusi ir Pagėgių savivaldybės mero, V.Komskio, maisto prekių parduotuvė. Ar turi ryšį šie sutapimai, parodys ateitis.

Tarybos posėdyje buvo iškelta  dar vieną šio konflikto versija. Opozicionierius R.Jarusevičius sakė, kad galimai ,  tokiu būdu  Pagėgius valdanti šeima, suvedinėja asmenines sąskaitas su patalpas įsigijusiu, jiems nelojaliu žmogumi.

Šio klausymo svarstymą, Pagėgių savivaldybės tarybos posėdyje, galite pažiūrėti žemiau:

meslaisvi.lt