K.Komskis – autotechnikas ar vadybininkas?

Seimo narys , Kęstas Komskis, tapo Seimo sveikatos reikalų komisijos nariu. Skelbdamas šios komisijos sudėtį, interneto portalas lžinios.lt, K.Komskį įvardina kaip autotechniką.

Seimo internetinėje svetainėje  skelbiama, kad 2004 m. K.Komskis baigė Kaliningrado valstybinį technikos universitetą ir įgijo vadybininko specialybę, sustiprinusią žinias apie svarbiausius ir kasdien praktiškai pritaikomus administravimo principus, verslo valdymą.

Kodėl lžinios.lt pasirinko K.Komskio šį išsilavinimo lygį, neaišku. Kadangi K.Komskis yra ne tik šios komisijos narys, bet ir Seimo pirmininko pavaduotojas, artimiausiu metu sužinosime,  K.Komskis geresnis autotechnikas ar vadybininkas.

Ištrauka iš lžinių.lt straipsnio:

Gydytojų – mažiau kaip pusė

Tuo metu Seimo SRK pirmininke išrinkta režisierės ir viešojo administravimo išsilavinimą turinti, ne pirmus metus šiame komitete dirbanti „darbietė” Dangutė Mikutienė. Be jos, DP į komitetą delegavo prekybininkę Viliją Filipovičienę. TS-LKD frakcijai komitete atstovaus buvęs jo pirmininkas medikas Antanas Matulas, taip pat gydytojo specialybę turintys Vida Marija Čigriejienė ir Kazimieras Kuzminskas. Socialdemokratų atstovai – informologas ir komunikacijos specialistas Juras Požela bei gydytojo higienisto-epidemiologo diplomą turinti Alma Monkauskaitė. „Tvarkiečiai” į komitetą delegavo autotechniką Kęstą Komskį, o LLRA – žurnalistę Iriną Rozovą.

„Sveikatos sritis mane visada domino. Dirbdamas savivaldybėje daugiausia kuravau socialinius reikalus ir, manau, sveika pakeisti kuruojamą sritį. Tai mano asmeninis pageidavimas”, – LŽ teigė Seimo naujokas socialdemokratas J.Požela.

visą straipsnį galite peržiūrėti čia

meslaisvi.lt