Pasibaigus rinkimams, maisto daviniai mažas pajamas gaunantiems asmenims

Vos tik baigėsi rinkimų karštinė, Pagėgiuose pradėti dalinti maisto daviniai, mažas pajamas gaunantiems asmenims. Šį kartą maisto paramą gaunantys gyventojai, buvo maloniai nustebinti. Jiems skirtoje maisto produktų normoje buvo vieno litro aliejaus butelis, kilogramas cukraus, miltų, pakelis makaronų spageti, greito paruošimo sultinio pakuotė ir 800g trijų grudų kruopų.

Gavę maisto davinius piliečiai skundėsi tik informacijos stoka, apie jų dalinimą. Pasak jų, apie maisto dalybas jie sužinojo iš kitų gaunančiųjų. Nei vienoje, Pagėgių skelbimo lentoje, tokios informacijos nebuvo.

meslaisvi nuvyko į seniūniją, kuri yra atsakinga už tokio pobūdžio skelbimus, Pagėgiuose. Seniūnijoje skelbimas apie produktų dalinimą buvo patalpintas skelbimų lentoje, o seniūnas mus patikino, kad skelbimai buvo patalpinti ir visose Pagėgių skelbimo lentose, tačiau galimai juos kažkas nudraskė.

Belieka tik pasiūlyti gyventojams dažniau apsilankyti seniūnijos patalpose ir domėtis visa informacija tenai, gal seniūnijoje tikėkimės, niekas skelbimų nedrąskys. O kas gal dar nežino, tai informuojame kad maisto produktai, labiausiai nepasiturintiems bus dalinami:

Pagėgiuose Spalio 29,30,31 d. nuo 9-12val.

Kentriuose-spalio29 d.nuo 14.oo-14.30

Piktupėnuose spalio 30d. nuo 14.00-14.30

Panemunėje-spalio 31d. nuo 13.30-14.00val.

meslaisvi.lt