Ant tilto per Kurmežerį, vairuotojų tyko pavojus!

Kelyje Mikytai-Panemunė, ant tilto per Kurmežerio ežerą, esančioje tilto konstrukcijos sandūroje, atsirado važiuojamosios dalies defektas. Iškritusios dvi metalinės, tilto sandūros detalės, kelia rimtą pavojų važiuojantiesiems. Šioje vietoje gali nukentėti ne tik jūsų automobilis, bet ir jūs patys, bei su jumis važiuojantys keleiviai. Pasak defektą pastebėjusio ir nuotrauką atsiuntusio Panemunės gyventojo, šis tilto gedimas atsirado jau prieš gerus du mėnesius. Taigi, ką veikia Valstybinė Įmonė „Tauragės regiono keliai“, kuri pagal dabar galiojančius įstatymus privalo nuolat prižiūrėti tiltų būseną.

 Apžiūros metu, vizualiai   apžiūrėti visą tiltą, t. y. : tilto paklotą;  perdangą; atramas ir jų pamatus, kuriuos galima pamatyti; prietilčius; patiltę ir tilto apsaugos zoną; pastebėti tilto elementuose naujus defektus bei anksčiau pastebėtų ir dar nepašalintų defektų plitimą, didėjimą, jų pavojingumo laipsnį ir imtis priemonių gedimų pašalinimui. Patikrinti eismo tiltu sąlygas, kelio ženklus ir privalomų tilto techninės priežiūros ir paprastojo remonto darbus.

Visus vairuotojus, nukentėjusius nuo šio kelio dangos defekto, siūlome kreiptis į mūsų redakciją. Mes patarsime jums, kaip išsireikalauti nuostolius, už jums padarytą materialinę žalą.

meslaisvi.lt